Bianco Mutfak

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Misyonumuz

İnsan hayatını kolaylastıran ürünleri, mükemmel hizmet ve üstün estetik anlayışı ile sunmak.
Vizyonumuz

Müşteri velinimetimizdir.
En önemli sermayemiz insan kaynağımızdır ve onların gelişmeleri için her türlü olanağı sağlarız.
Verdiğimiz söz şirket taahhütüdür.
Birbirimizi sever, sayar ve daima açık oluruz.

Deneyim ve Tecrübe

Bianco mutfak, sektörünün tecrübeli firması IHLAMUR MOBİLYA tarafından üretilmektedir.

Bilgi ve teknolojisini, Bianco markalı mutfak ürünlerine yansıtan IHLAMUR MOBİLYA deneyimli kadrosu, kalite – fiyat dengesi kurarak pazarlama yapar. Üretim kalitesi standartlarında teknolojiye ve ahşap sanatına verdiği önem doğrultusunda sürekli yatırım yaparak mutfak sektörünün önde ve öncü kuruluşlarından biri olmuştur.

Kısa sürede Türkiye’nin önemli mutfak – banyo üreticileri arasında yerini alan Bianco; özel tasarımları, estetik görüntüsü, ergonomik yapısı ve fonksiyonel ayrıntılarıyla gün geçtikçe yeni tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır.

Önümüzdeki büyük hedeflere ulaşmak için yatırımlarını ertelemeyen firmamız, Ülkemizin de istihdam ve iş gücüne olan katkılarını sürdürmeye devam edecektir.
Kalite ve Teknoloji

BİANCO mutfak ağaç işleri mühendisleri ve uzman ekipleri sizler için yeni mimari tasarımlar üreterek, en üst düzey kaliteli malzemelerin kontrolünü üretim merkezimizde yaparak satın alırlar. Özel malzemeler, üstün mimari tasarımlarımızla birleşir ve mutfak mobilyasının üstün mimari yapılarından birisi olur.

Bütün uygulamalarımızda olduğu gibi, Alman ve İtalyan teknolojisi kullanılarak hazırlanan ahşap malzemelerimiz tüm şubelerimizde standarttır. Bianco mutfak tasarım, fonksiyon, detay ve yüksek kalitede farkımızı ortaya koyar. Her gün aynı kalite ve kontrol ile üretilen mutfaklarımız montaj araçlarımız ile sizlere her gün aynı güler yüz ve heyecanla hizmet vermektedir.

Bianco mutfak, banyo ve ray dolap serisi ürünlerini bilgisayarda Arcon mimari programı ile projeler 3 boyutlu olarak hazırlanmakta siparişten üretime kadar bilgi işlem kontrollü takip edilmektedir.

Bianco her zaman en kaliteli ve estetik malzemeleri ileri teknoloji kullanarak hazırlar. “Yüksek müşteri memnuniyeti” adı verilen hizmet standartlarımızla ahşabın sıcaklığını evinize sunar.
AR-GE ve ÜR-GE

Bianco mutfak AR-GE departmanı en kaliteli güncel malzemeleri araştırır ve test eder. Dünyadaki yeni gelişmeleri takip ederek modern, fonksiyonel ve yüksek kalitede mutfak seçeneklerini genişletir. Bianco AR-GE, yeni beklentilere cevap verir ve mekanınıza farklı tasarım seçeneklerini üretir.

Bianco AR-GE, tüm malzemeleri yüksek kapasite ve yoğun kullanım şartlarına göre test eder. Çekmece sistemlerinde 40 kg. ile 60.000 kez çalışma, menteşe sistemlerinde 30 Newton güç ile 80.000 çalışma testleri başarı ile tamamlanmıştır. Ayrıca tezgahlardan, dolaplara varan tüm detaylar zorlu testlerden geçirilmiştir.

Bianco mutfak’ın hijyene vermiş olduğu önem doğrultusunda, özel kenar bantları ile kolay temizlenebilen yüzeyler ve antibakteriyal malzemeler mutfak severlere sunulmuştur.

*** HİZMETLERİMİZ ***

* MUTFAK

* BANYO

* MASA & SANDALYE

* AKSESUAR

İletişim

Yetkili Tamer YALIM
GSM 0554 930 66 88
Telefon 0212 509 07 00
Faks 0212 590 52 38
Email biancomutfak@biancomutfak.com.tr * tamer@biancomutfak.com.t
Resmi Web Sitesi www.biancomutfak.com.tr
Adres Davutpaşa Cad. Litros Yolu, Fatih Sanayi Sitesi, No. 12/20 TOPKAPI
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri