Dur-Sar Isıtma Soğutma

  • Isıtma Soğutma ve Havalandırma
  • ADANA

Hakkımızda

25 yıllık bir deneyim üzerine kurulmuş olan Dur-Sar Isıtma Soğutma Klima Havalandırma Sistemleri firmamız, 2003 yılında Durmuş SARIGÜL tarafından hizmete sunulmuştur. Kuruluşundan bu yana Klima ve Havalandırma sektöründe hizmet vermektedir.
Dur-Sar Isıtma Soğutma Klima Havalandırma Sistemleri firmamız; 25 yıldır Hava Kanalı imalat ve montajı, izolasyon, kaplama işleri ile iştikal etmiş olup, 2003 yılında şirketleşmeyle birlikte vizyon ve kalitesini daha da ilerletmiştir. Sektördeki mekanik tesisat sistemlerine rahatlıkla cevap verebilecek konumdadır.
Hedefimiz kaliteyi arttırmak, maliyeti düşürmektir. Firmamız; sürekli üretim biçimini ve tekniğini geliştirmeyi, ürün çeşitliliğini artırmayı ve bunu mümkün olan en tasarruflu maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini sürekli kılmayı hedeflemektedir. Bütün departmanlarında istihdam edilen her kademedeki çalışanlarının, bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikası gereklerimizden bazılarıdır.
Kuruluşundan bu yana, üretime soktuğumuz her üründe, giriştiğimiz her yeni yatırımda, başlattığımız her yeni projede gerekli olan enerjiyi müşterilerimizden ve onların memnuniyetinden almaktayız.

Firmamız, uygulama tekniğini sürekli geliştirmeyi ilke edinen, uygulamadaki sorunlara köklü çözümler üretmeyi amaçlayan bir anlayış içerisindedir.


*** HİZMETLERİMİZ ***

* PROJE

* TAAHHÜT

* İZOLASYON

* FLEXİBLE KANAL

* MENFEZ ve ANEMOSTADLAR

* HAVA KANALI YARDIMCI ELEMANLARI

* LOKAL ve MERKEZİ KLİMA ELEMANLARI

* KLİMA SANTRALLERİ ve HÜCRELİ FANLAR

* FANLAR

* FİLTRELER


Satışı ve Hizmetleri Vermekteyiz.


İletişim

Yetkili Ahmet SARIGÜL
GSM 0532 336 01 82
Telefon 0322 428 98 24
Faks 0322 428 48 19
Email destek@dursaklima.com
Resmi Web Sitesi www.dursarklima.com
Adres Fevzipaşa Mahallesi 48056 Sokak No:84 Seyhan
Şehir ADANA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri