B-Fit Bahçelievler

  • Sağlık Hizmetleri Ve Ürünleri
  • KARŞIYAKA

Hakkımızda

b-fit oluşumuna 2006 senesinde ortaklardan birinin Amerika'da yaşarken benzer bir sisteme katılması ve günde yarım saatini ayırarak 2 beden incelmesiyle başladı. Bu konu ile ilgili 2 sene araştırma yapan ve eğitimlere katılan ilk ortak, başarısı bilimsel esaslara dayanan sadece Amerika'da 13 milyon kişinin katıldığı bu sistemin Türkiye ve Türk kadınları için daha farklı uygulanması gerektiğini düşündü. Bu bir üye ve spor salonu ilişkisinden öte olmalıydı. O andan itibaren b-fit oluşumu hızlandı ve her biri kendi konusunda çok deneyimli ve profesyonel 6 kadın bir araya gelerek bu sistemi Türk kadınlarının seveceği ve katılacağı bir formata getirdi.

Sporun sağlıklı bir yaşam için gerekliliğini artık milletçe öğrendik ama her türlü ağır sorumluluğu üstlenen, kendisini düşünmeyi herkesten sonraya bırakan ve çoğunluğu maddi imkansızlıklar içindeki Türk kadınını nasıl spor yapmaya ikna edebilirdik? Sağlığın elden gidiyor desek “bana birşey olmaz ” diyor, sadece 30 dakika desek “saçımı taramaya vaktim yok” diyor, çok ucuz desek “emekli insanım, bir de spora nereden para bulayım” diyordu. Sabırla, sevgiyle ve anlayışla deneyip görmelerini sağladık.

Bizi bizden iyi kimse anlamaz dedik ve Türk kadınının spor yapmasına engel olduğunu düşündüğü tüm mazaretleri ortadan kaldırmadık ama spor yapmamak için bir mazeret olmadığını görmesini sağladık. Şimdi her üyemiz b-fit’i yaşatmak için elinden geleni yapıyor.

*** MİSYONUMUZ ***

1. Her yaş grubundan ve her gelir seviyesinden kadına spor yapma alışkanlığı kazandırmak.

2. Kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınlara istihdam yaratmak yoluyla kadının ekonomik hayattaki gücünü artırmak.

3. Kadınların kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının ve yaşam kalitelerinin artmasına hizmet etmek.

Neden b-fit?

Ucuz, günde sadece 30 dakikanızı vererek, kısa sürede etkisini göreceğiniz ve gerçekçi olmayan beklentilere yer vermeyen bir sistemle “sağlıklı olan güzeldir” i ilke edindiğimiz için...
Ve en önemlisi: Siz istediğiniz için!

Neden spor?

Eh artık yapmamak için tüm engelleri kaldırdığımız için! Ve daha uzun, sağlıklı, daha az stresli, daha az kireçlenme, daha az yüksek tansiyon ve kalp krizi riskli, kısacası daha mutlu ve kaliteli bir yaşam için. Biçimli bir vücut da bizim size hediyemiz...

Neden b-fit makineleri?

Kendi gücünüz kadar bir itme ve çekme gücünü ancak b-fit makineleriyle sağlayabilirsiniz. Üzerinize uygulanan bir dış ağırlığın baskısı olmadığı için hiçbir ağrı sızı hissetmezsiniz.

Neden ekonomiğiz ve nasıl ekonomik kalacağız?

Ekonomiğiz çünkü makinelerimiz bizim için yapılıyor. Aracı firma yok. Makinelerimiz görsellikten çok işlevselliği ile öne çıkıyor. Aksesuar farkı yok. Büyük bir yere ihtiyacımız yok. Yüksek kira giderimiz yok. Ülke olarak sokağa atacak paramız olmadığına ve desteği sizden alacağımıza inandık.


İletişim

Yetkili Melike AKSAKAL
GSM 0542 213 95 30
Telefon 0232 366 59 49
Faks
Email izmirbahcelievler@b-fit.com.tr
Resmi Web Sitesi
Adres Zübeyde Hnm. cad. N:146-A BAHÇELİEVLER
Şehir KARŞIYAKA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri