Dema Kimya San.tic.ltd.şti.

  • Kimya ve Yan Sanayi
  • İSTANBUL

Hakkımızda


Dema Kimya Kimyasal malzemeler sektöründe, uzun yılların sonucunda edindiği bilgi ve birikimiyle 1999 yılında kurulmuş olan DEMA Kimya, bugün İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan merkez ofisi, Tuzla Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan üretim tesisi, bunların yanında Tekirdağ Çorlu bölgesinde bulunan laboratuarı, ürün stok ve sevkiyat deposu ile müşterilerine kimyasal malzeme konusunda teknik destek ve ürün tedariği sağlamaktadır. 2010 yılı itibarı ile de DEMARIN markası ile, marin kimyasalları üretimine de başlayarak bu piyasadaki yerini de almıştır. 15 yıldan beri marin sektöründeki tecrübeleri çatısı altında toplamış olup poliüretan ve epoksi reçine esaslı yüksek performanslı ürünler serisine yelken açmıştır.


*** ÜRÜN GRUPLARI ***

* DENİZ BOYALARI

* SANAYİ BOYALARI

* YALITIM MALZEMELERİ


İşini severek yapan, yardımlaşan, sürekli gelişen; ülke, kurum, müşteri ve çevre çıkarlarını düşünen, verdiği sözü zamanında yerine getiren, karar ve sorumluluklara katılım sağlayan, çevre dostu Personel ile;

Profesyonel çalışma ile müşterilerimize kontrol altında kaliteli iş üreten,
Kaliteyi, gizliliği ve güvenilirliği esas alan,
Yürürlükteki yasal mevzuatlar ve her zaman belirtilen metotlarla müşterilerinin şartları doğrultusunda çalışan ve müşteri memnuniyetini ilke edinen,
Belirlediği kalite hedefleri çerçevesinde, günün koşullarına göre planlar yapan,
Değişen ihtiyaçlar doğrultusunda teknolojiyi yakından takip eden,
Tüm çalışanlarının, kalite sistem dokümantasyonunu öğrenerek, çalışmalarında politika ve prosedürlerin uygulanmasını temin eden bir kurum amaçlıyoruz.

Tüm bunlar için temel kaynağımız insan olup, "bilinçli ve eğitimli" insan gücüyle TS EN ISO/IEC 17025 şartlarına uyup, yönetim sisteminin etkinliğinin sürekli iyileştirilmesi için gerekli çalışmaları yapacağımızı taahhüt ederiz. Konumuzda her zaman önde gidenlerden biri olduk. Müşteri gönül rahatlığı ile servis ve aynı zamanda ürünü bulacağı ve hemen temin edebileceği adresiz.

Standart ürünlerin yanısıra, yeni ürün tasarımından, onun imalatı dahil geçecek süreç içinde, müşterimizin Ar-Ge veya İmalat Sorumlusunun danışma veya karşılaştığı sorunların çözümüyle ilgili olarak, çekinmeden arayacağı firmayız.

Yeni bir imalat ve/veya tamirat işlemi sırasında, darda kalan bir ustanın, bir mühendisin veya iş sahibinin aklına gelecek en güvenilir ve tereddütsüz başvuracağı kaynağız.

Bu hedeflere ulaşabilmemiz, müşterilerimize verdiğimiz teknik hizmetlerin yeterliliği, zamanında teslimat, fleksibilite ve daha da önemlisi, ürün ve hizmetlerimizin kalitesine bağlıdır.

Günümüzün rekabet ortamında ayakta kalabilmek ve ilerleyebilmek için, sürekli olarak kendimizi yenilemek, proseslerimizi geliştirmek, ürün ve hizmet kalitemizi yükseltmek, ürün yelpazemizi genişletmek, müşteri sayımızı arttırmak ve hepsinden önemlisi, müşteri memnuniyetini sağlamak zorundayız.

Kendimize çizdiğimiz yol SIFIR HATA stratejisidir.

Bunun yanında hammadde temininde nitelikli tedarikçi seçimini esas alarak, tedarikçilerimizle bütünleşmeyi ve gerekiyorsa, onları da geliştirmeyi öngörüyoruz.

Bütün bunları sağlamak için eğitime büyük önem vermekte ve yeterli kaynak ayırmaktayız.

Hedeflerimizden biri de, müşteri tatmini için uğraş verirken, çalışanların memnuniyetini de sağlamaktır.

İletişim

Yetkili Mehmet BALOĞLU
GSM
Telefon 0216 394 23 12
Faks 0216 394 23 13
Email info@demakimya.com
Resmi Web Sitesi www.demakimya.com
Adres Merkez Ofis: Gökalp mahallesi Zübeyde Hanım caddesi No:12-3 Zeytinburnu - İstanbul - Türkiye
Telefon : +90 212 6641313 (pbx) | Fax : +90 212 6649213

Fabrika : Tuzla organize deri sanayi bölgesi 6-1 D parsel
Aydınlıköyü - Tuzla - İstanbul - Türkiye
Tel: +90 216 3942312 | Fax: +90 216 3942313

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri