Akyüz Orman Ürünleri San. Ve Tic.a.ş

  • Orman Ürünleri
  • DÜZCE

Hakkımızda

Akyüz Orman Ürünleri SAN. Tic. A.Ş.
Firmamiz 1958 yilindan günümüze kadar Orman ürünleri imalati, alimi, ve satimi üzerinde çalismaktadir. Fabrikamiz öncelikle yumusak (Köknar, Çam) ağaçlarıyla üretime başlamistir.Daha sonraki yillarda Meşe, Kayın, (Gürgen), Ceviz, Dışbudak, (Çınar) ve bilimum Afrika ağaçlarının kereste imalatına devam edilip 1987 yılında kerestede dahil olmak üzere masif parke imalatiyla devam edildi.Daha sonra Parke üretimi durdurulup Ağaç Kaplama imalatına geçilmiştir.



Yaklaşık 48 senedir Orman ürünleriyle uğraşan firmamız Güvenilir, Kaliteli ve Eğitimli kadrosuyla büyümüş ve günümüzde ağaç sektörünün önemli isimlerinden olmustur.

Türkiyenin "Orman Ürünleri" imalat verilerine bakildiginda toplam imalatın %30 unun Düzce ilinde yapıldığı görülmektedir. Bu rakam Düzce'mizin ağaç sektöründe Ülkemiz için ne kadar önemli bir yer kapsadığının en çarpıcı göstergesidir.




Firmamız KALiTE ve GÜVENiN 'den ödün vermeden çizdiği yolda ilerlemeye devam ediyor. İhracata da önem veren firmamız çesitli Avrupa ülkelerinede Masif ağaç kaplamalarını ihraç etmektedir. Bütün kolaylığı sağlayabilen şirketimiz kalite ve güven anlayışıyla Fason imalatıda yapmaktadır.

*** HİZMETLERİMİZ ***

>>ÜRÜNLER

- CEVİZ
- KAYIN
- ARMUT
- DIŞBUDAK
- MEŞE
- AKÇAAĞAÇ
- AVRUPA KİRAZI

>> PAZARLAMA

>> ÜRETİM

İletişim

Yetkili Hasan AKYÜZ
GSM 0543 388 31 47
Telefon 0 380 514 72 79 - 0 380 524 34 48 - 0 380 514 12 95
Faks
Email info@akyuzkaplama.com
Resmi Web Sitesi www.akyuzkaplama.com
Adres Fevzi Çakmak Mahallesi Tevfik Demir Sokak
Merkez
Şehir DÜZCE

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri