İxir İlaçlama

  • İlaçlama ve Temizlik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Bilmekteyiz ki; haşere kontrolünün önemi dünyada giderek artmaktadır. Bu nedenle haşere ve kemirgen kontrolünde bilimsel ve modern hizmetleri, özenle eğitilmiş iş disiplinine sahip uzman kadromuzla, uzmanlık bilgimizi ve tecrübemizi müşterilerimize en iyi şekilde sunmaktayız. İlaçlama sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmekte ve bu gelişmeleri uygulamaktayız. Sağlık Bakanlığından ruhsatlı olan ilaçları, halk sağlığı ve vektör kontrol uzmanı nezaretinde uygulayan yetkili ve deneyimli bir firmayız. Amacımız doğru ilaç doğru uygulama ile haşere ve kemirgenlerden arınmış hijyenik ortamlarda yaşamanızı ve çalışmanızı sağlamaktır. Müşterilerimize sağlıklı, güvenilir ve etkin bir şekilde haşere ve kemirgenlerle mücadele sunmaktayız.

Doğru ve ekonomik ilaçlama için bizi arayın

Haşere kontrolü veya diğer bir adıyla pest kontrol, taşıdıkları organizmalarla insan sağlığını doğrudan veya dolaylı olarak tehdit eden, besinlerimize ve yaşadığımız yerlere zarar veren yürüyen haşere, uçan haşere ve kemirgenleri uygulanan kimyasal ve kimyasal olmayan teknikler ile tamamen yok ederek veya makul bir seviyede tutarak sağlıklı ve güvenilir bir ortamda yaşamamızı sağlayan faaliyetlerdir.

(Haşere kontrolünde hedeflenen haşere türleri ZARARLIILAR bölümümüzde ayrıntılı ve tanıtımlı olarak verilmiştir.)Haşere kontrolünde Depolar,Gıda ve İlaç Fabrikaları,Sağlık Kurumları.Siteler.Alışveriş Merkezleri.Caterıngler,Restourantlar,Eğitim Kurumları.Şirketler vs. gibi sektörlere hizmet vermekteyiz. .GENEL PEST CONTROL: Haşere ve kemirgen mücadelesinde fiziksel,biyolojik ve kimyasal yöntemler kullanılarak başarıya ulaşılabilir.Fiziksel yöntemde çöplerin kaldırılması,su birikintilerinin yokedilmesi,dışarıdan içeriye geçişlerin kapatılması vb. önlemler haşere ve kemirgenlerin yaşama ve yuvalanmasında önemli bir faktördür.Biyolojik mücadeleye örnek olarak gölet,su birikintisi gibi yerlere larva yiyen balık atılarak,yada suda yapay dalgalanma yaparak veya zararlının üremesini önleyecek formulasyonlar atılarak mücadele edilebilir.Kimyasal mücadelede sorun olan haşere türüne göre uygun,çevreye en az zarar bırakan kimyasallar tercih edilerek uygun uygulama yöntemleri seçilerek yapılan ilaçlamadır.



2.BİREYSEL PEST CONTROL:Öncelikli olarak sorun olan haşere veya kemirgen türünü saptayınız.Zararlının biyolojisi hakkında uzman tarafından bilgi edininiz.Daha sonra ürememesi ve yuvalanmaması için önlemler alınız.

3.PROFOSYONEL PEST CONTROL:Sorununuz süreklilik arz ediyorsa,zararlının çoğalma ve sağlık açısından tehditi varsa ve bu hususlardan kurtulmak istiyorsanız profosyonel anlamda hizmet almanız gereklidir.profosyonel pest controlde;

1.Vereceğimiz hizmette doğru kimyasal ve uygulama yöntemleri kullanılır.

2.Uygulamayı yapan teknisyen arkadaşlarımız periyodik olarak eğitime tabidir.

3.Müşteri memnuniyeti esas alınır.

4.Çözüme geniş yelpazede yaklaşılır.Alternatifli ve entegre hizmet verilir.

5.İXİR personeli verdiği hizmette tam yeterliliğe sahiptir.

*** HİZMETLERİMİZ ***

- SİTE İLAÇLAMA

- OTEL İLAÇLAMA

- HASTANE İLAÇLAMA

- İMALATHANE İLAÇLAMA

- KONUT İLAÇLAMA

- EĞLENCE MERKEZİ İLAÇLAMA

- TEKSTİL FİRMALARI İLAÇLAMA

- GIDA DEPOLARI

- RESTAURANT İLAÇLAMA

- APARTMAN DAİRELERİ

- BANKA İLAÇLAMA

- MARKET İLAÇLAMA

- OKUL İLAÇLAMA

- GEMİ İALÇALAMA

- DERSHANE İLAÇLAMA

- GERİLİMLİ UTV TUZAKLAR

- YAPIŞKAN UTV TUZAKLARI

- KEMİRGEN KONTROL EKİPMANLARI

- TELEFONLU LAMBA

İletişim

Yetkili Muhammed Emin DEMİR
GSM 0533 491 10 98
Telefon 0216 537 08 80 - 81
Faks
Email ixir@ixirilaclama.com
Resmi Web Sitesi www.ixirilaclama.com
Adres KAVACIK MAHALLESİ KAPTANLAR CADDESİ RENKLİ SOKAK NO:9 KAVACIK
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri