Arslanlar Elektronik - Kodak Yetkili Servis

  • Elektrik Elektronik
  • ANKARA

Hakkımızda

Aslan Elektronik Dayanıklı Tüketim Malları San.ve Tic.Ltd.Şti.

Aslan Elektronik Dayanıklı Tüketim Malları San.ve Tic.Ltd.Şti. 1987 yılında kurulmuş,dürüst ve özverili çalışmalarıyla her geçen gün hızla büyümektedir. Şu anda 50’nin üzerinde çalışanı ve 8 şubesiyle kurumsallaşma yönünde emin adımlarla ilerleyen şirketimiz aynı zamanda farklı sektörlerde hizmet vererek çok yönlü bir şirket olma çabasını ortaya koymaktadır.

Elektronik Alanında; Uydu cihazları,görüntü sistemleri,ses sistemleri yanı sıra tüm elektronik parça ve malzeme satışı yapmaktadır.

Türk Telekom Bayiliği Alanında; Türk Telekomünikasyon A.Ş.’nin sunduğu fatura tahsilatı hizmetinin yanı sıra data,ADSL,ISDN,İnternet,mobil telefon,çağrı,telekart ve ankesör gibi hizmetlerin bireysel ve kurumsal olarak satın alınması ve kullanılmasına ilişkin tüm hizmetleri vermektedir.Türk Telekom Bayimiz Kocaeli geneli en iyi bayii seçilmiştir.

İletişim Alanında; Avea Kocaeli anabayisi olan firmamız geçen dönem alanında Türkiye 8.si olmuş ve bu konudaki iddiasını ortaya koymuştur.Bireysel ve Kurumsal iletişimin tüm hizmetlerini veren firmamız iletişim sektöründe hızla büyüyen Avea ile birlikte büyümektedir.

Mobil Satışı Alanında; Kvk,Protel,Vegatel,Techcell gibi lider distribütörler ile çalışmakta olan firmamız mobil cihaz alanında tüm yenilikleri ve teknolojiyi takip etmektedir.Müşterilerini her konuda aydınlatmakta ve müşteri beklentilerini ön planda tutmakta olan firmamız bu konuda ileri derecede hassasiyet göstermektedir.

Bilgisayar Alanında; Tüm masaüstü ve taşınabilir bilgisayar satışının yanı sıra bilgisayar parça satışı ,bilgisayar sarf malzemeleri ayrıca Türk Telekom ADSL çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir

Firmamız satışını yaptığımız bütün ürünlerin satış sonrası hizmetini vermektedir. Bilgisayar ve elektronik teknik servisinin yanı sıra cep telefonu teknik servisi yetkili bayisidir.

Doğru,dürüst ve ilkeli yönetimin yanı sıra özverili çalışanları sayesinde daha ileriyi hedef alan şirketimiz her geçen gün hedeflerini aşmaktadır.

*** HİZMETLERİMİZ ***

- KODAK YETKİLİ SERVİS

- CREA YETKİLİ SERVİS

- GOLD MASTER YETKİLİ SERVİS

- D-SMART YETKİLİ SERVİS

- PANOSONİC YETKİLİ SERVİS

- CANON YETKİLİ SERVİS

- NİKKON YETKİLİ SERVİS

- CASIO ÖZEL SERVİS

İletişim

Yetkili SEDAT KOŞ
GSM 0541 419 11 92
Telefon 0312 419 11 91/92
Faks
Email yetkiliservisim.com
Resmi Web Sitesi www.arslanelektronik.com
Adres Ataürk Bulvarı Tiryaki İş Merkezi/ Kızlay
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri