Hakem İnşaat

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • ÇANAKKALE

Hakkımızda

HA-KEM MAD.TUR.İNŞAAT SOS.HİZ.NAK.OR.ÜR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

2005 Yılında Kemal DURMAZ tarafından Akalın İş Merkezinde faaliyet göstermeye başladı. Firma sahibi Kemal DURMAZ .2005 Yılından beri süregelen zamanın zorlu şartlarında inşaat müteahhitliği sürecinde kendini geliştirerek HAKEM MAD.TUR.İNŞAAT SOS.HİZ.NAK.OR.ÜR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.Adı altında faaliyet göstermiştir.
Hafriyat, temelden çatıya konut inşaatı, altyapı istinat çalışmaları, çevre düzenlemesi gibi alanlarda faaliyet gösteren firmamız 2005 yılından bugüne birçok başarılı projeye imza atarak sektörde hak ettiği onurlu yerini almıştır.

Hakem İnşaat ISO 9001-2000 Kalite güvence sistemine dahil olarak her türlü inşaat altyapı ve üstyapı işlerinde kalitesini yaşayıp yaşatacağını tescil ettirmiştir.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Müşteri odaklığı ve memnuniyetini temel alarak yasal şartlardan ve mevzuat şartlarından ödün vermeyerek müşteri odaklı memnuniyeti temel ilke olarak benimser bu doğrultuda tüm işlerimizi kaliteli ilk seferde doğru olarak ve zamanında yapma prensibi ile çalışırız.

İnşaat sektöründe teknolojik yenilikleri dünya, ülkemiz ve çevremizle eş zamanlı olarak takip eder çağdaş yönetim kadromuz ve personelimizle müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini kalite takip sistemi şartlarına uygun olarak kabul eder gerekli planlama ve eğitimi uygularız.
Bu amaçla yaptığımız işi kaliteli ilk defada doğru olarak ve zamanında yapma prensibi ile çalışırız.

İnşaat sektöründe sistemin özünü oluşturan sürekli gelişme ve iyileştirme felsefesine ulaşmak için kuruluşumuzun her noktasında ortaya çıkacak problemleri kaynağında giderecek önlemleri almak ve geçmiş hatalarımızdan ders alarak geleceğimizi daha sağlam temellere oturtmak yegane kalite politikamızdır.

----HİZMETLERİMİZ---

**Temelden çatıya anahtar teslimi inşaat
**Kat karşılığı inşaat
**Kaba inşaat, kalıp, demir, beton, hafriyat
**Sıva ve şap işleri
**Asma tavan işleri
**Seramik işleri
**(Mantolama) ısıtma ve ses izolasyonu
**Boya işleri

İletişim

Yetkili Kemal DURMAZ
GSM 0544 760 75 74-0546 968 82 53-
Telefon 0286 416 22 34
Faks 0286 416 38 88
Email info@hakeminsaat.com.tr
Resmi Web Sitesi www.hakeminsaat.com.tr
Adres Akalın İş Merkezi Kat. 1
Çan Çanakkale
Şehir ÇANAKKALE

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri