Yeşilırmak Halı Yıkama

  • Halı Kilim
  • SAMSUN

Hakkımızda


Yeşilırmak Halı Yıkama , kentsel hayatın halı temizlemeye dair gereksinimlerine cevap verebilmek için, tesis alt yapısında en son teknoloji otomatik makinelerle kurulumunu tamamlamış; merdiven altı, ruhsatsız sıradan işletmelerin kötü hizmeti ve haksız rekabeti sonucu, halılarımıza ve sektöre verdikleri zararlardan koruyabilmek ve çağdaş anlamda profesyonel halı temizliği sunmak amacıyla kurulmuş bir tesistir.

Web Sitemizde görmüş olduğunuz tüm makine ve uygulama resimleri tamamı ile firmamıza aittir.

Halılarınızı yıkatmak üzere, bir firmaya teslim etmeden önce, gerek broşür ve web sitesi üzerinden gerekse bizzat yerinde ziyaret ile gerekli gözlemleri yaparak doğruluğunu teyit etmenizi tavsiye ederiz.

Özellikle mevsimlik sadece para kazanmak amaçlı 12 ayın 3 ayı çalışan meslek ile kesinlikle alakalı olmayan, halıların cinsini dahi bilmeyen kişilerin işlettiği halı yıkamaların her gün bir yenisi açılmaktadır ve bunların büyük çoğunluğunun kullandıkları resimler ve bilgiler hatta adresleri bile doğru değildir. Lütfen gidip yerlerini görünüz, ya apartman altı düzensiz işletmeler ile yada oto yıkamalar ile karşılaşacaksınız.

Halılarınızın profesyonel bir şekilde temizliği ve hijyeni için
Yeşilırmak Halı Yıkama Fabrikasını Tercih ediniz…

Kalite Politikamız:
Tecrübemizden aldığımız güç ile beklentilerinizi en üst düzeyde karşılamak, üstün kalitede, güvenilir hizmeti arzu eden herkese en etkili şekilde sunmak.

Vizyonumuz:
Yüksek hizmet kalitemizi standart halde sürdürmek, Samsunun en büyük değil en iyi halı yıkama firması olmak.

Misyonumuz:
Sağlıklı, Temiz, Hijyenik ortamlar yaratmak, % 100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızdan; kaliteli, güvenilir hizmet arayan tüm tüketicinin faydalanmasını sağlamak.

Halılarınız Fabrikamız Tarafından Sigortalanmaktadır.

* Halılarınızı Ücretsiz Servis Aracımız ile adresinizden alıyoruz.

* Halılarınızın fabrikamızda tozu alınır, leke – yırtık vb. kusurları yönünden ön kontrolleri yapılarak , cinslerine göre yıkama sınıflarına ayrılır.

* Tam otomatik makinemizin çift taraflı ve ayarlı dönerek çalışan rulo fırçası ile halınızı yıpratmadan itina ile temizlenir.

* Daha sonra inatçı ve de gözle görülmeyen kirler için yarı otomatik makinemiz ile halılarınızın detaylı temizliği sağlanır.

* Tam otomatik makinemiz ile durulanan ve tüyleri taranan halılarınız dakikada 1500 devir ile sıkma işlemine tabi tutulur.

* Otomatik sıkma makinemizden %90 oranında kuruyarak çıkan halınız, solmaması için direk güneş ışığına maruz bırakılmadan, çevreden gelebilecek toz, kum, bakteri vs. karşı 300 m2 kapalı kurutma odamızda dinlenmeye alınır.

* İsteğe göre halılarınızın saçakları ve yıpranmış kenarları overlok yapılır.

* Son kontrolü ve tarama işlemi gerçekleştirilen halılar rulo halinde hijyenik bir biçimde poşetlenerek hazır hale getirilir.

* Halı temizliğini önemseyen ve yapılan işlemleri yerinde görmek isteyen müşterilerimiz dilediklerinde fabrikamızı ziyaret edebilirler.

İletişim

Yetkili Eyüp DOYDU
GSM 0544 442 75 98
Telefon 0362 834 04 38
Faks 0362 834 04 38
Email eyupdoydu@hotmail.com
Resmi Web Sitesi http://www.yesilirmakhaliyikama.com
Adres Sanayi Sitesi 30.Blok No:57 Çarşamba
Şehir SAMSUN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri