Payza Tekstil

  • Tekstil ve Yan Sanayi
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Alışılmış kalitenin dışında ,1980 yılından bu yana 7 farklı yaka ve 3 ayrı beden kalıbıyla, yaklaşık 120 çeşitten oluşan zengin bir koleksiyona sahibiz ve hazırladığımız benzersiz koleksiyonlarımızı showroomlarımızda sergilemekteyiz.
Payza Gömleklerinde özenle seçilmiş yüksek kalite pamuk kumaşlar konfor ve şıklığı buluşturuyor. Her bedene uygun yaka, yaka ayağı ve kalıp kombinasyonlari, normal manşet ve devrik manşetli klasik yakaların yani sıra trendin belirleyici özelliği olan küçük yakalı, daha fit görünümlü kombinasyonlar birbirinden şık alternatifler sunuyor.
Kuruluşundan bu yana İstanbul'da önemli bir yere sahip olan firmamızın günlük üretim kapasitesi yaklaşık olarak 1400 adet adet Gömlektir. Bir yıl içersinde İlkbahar - Yaz , Sonbahar - Kış olmak üzere iki ana koleksiyon yaratırız
Koleksiyonlarımız; giyimde şıklığı tercih eden sert sıradışı dışı erkeklere hitap etmektedir.Yüksek kalitede dizayn edilmiş koleksiyonlarımız seçilmiş kumaşlarla üretilir ve tam teknik detaylar kullanılarak imal edilir.Firmamızın 27 yılı aşkın deneyimi ile size seçkin ürünlerimizi ve koleksiyonlarımızı sunmaktan gurur duyarız..
Payza Gömlekleri yurt dışında ve Türkiye'de satılmaktadır,üretimimizin %80i yurt dışına 14 farklı ülkeye ihraç ediyoruz ve Türkiyede'de kaliteli markalar arasında yer alıyoruz.
Firmamızın başlıca hedefi tüketicinin en iyi bulduğu ürünü sunmak ve son moda eğilimlerini gereğince üretmektir.Ürünlerimiz ve koleksiyonlarımız özel siparişlere de cevap vermektedir.

Profesyonel elaman kadrosu ile birlikte maximum üretim kapasitesi ile birlikte üretimimizi sürdürmekteyiz.Tüm elemanlarımız işlerinde profesyonelleşmiş ve dikkatleri en üst seviyede olmakla birlikte üretilen gömleklere extra özen göstermektedirler.

İletişim

Yetkili ASLAN SÖNMEZ
GSM +90 532 254 93 50
Telefon Showroom :0212 650 93 88 - Üretim Fabrikasý: 0212 650 54 92
Faks Showroom: 0212 650 93 77 - Üretim Fabrikasý: 0212 419 59 71
Email aslan@payzashirt.com
Resmi Web Sitesi www.payzagomlek.com
Adres Showroom :Mevlana mah.İbrahim Hayırlıoğlu cad.884/1 sokak no:8 KÜÇÜKKÖY/GAZİOSMANPAŞA

Üretim Fabrikası :Mevlana Mahallesi İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi 884 Sokak No : 8 KÜÇÜKKÖY/GAZİOSMANPAŞA
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri