Aksan Pano

  • Elektrik Elektronik
  • ANKARA

Hakkımızda

EKİM 2005 yılından itibaren siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek amacı ile AKSAN PANO TANITIM İNŞAAT ELEKTRİK İMALAT TAAHHÜT VE PAZARLAMA LTD,ŞTİ ni kurup gerekli sertifikaları (TSE VE ISO) alarak faaliyete başlamış bulunmaktayım.
Firmamız da gerek firma kurucusu ve gerekse çalışan personelimizin eğitim, bilgi ve becerileri tecrübeleri dikkate alındığında bilinçli ve deneyimli bir firma yapısına sahiptir..

Firmamız ağırlıklı olarak TEDAŞ standartlarına uygun , AG Dağıtım Panoları, OG Koruma-Kumanda Panoları , İndirici ve Dağıtım Merkezleri Röle Kumanda Panoları, Saha Dağıtım Kutuları (BOX), MCC Panoları , Sayaç panoları, Kompanzasyon panoları , Sac köşk imalatı vs. gibi geniş bir ürün yelpazesi içerisinde müşterilerimizin isteklerine cevap verebilmektedir. Üretmiş olduğumuz ürünler TS 3367 EN 60439-1 standartlarında olup, tüm tip panolarımız için tip testlerimiz mevcuttur.

Firmamız imalat ve montaj bölümleri olmak üzere toplam 1300m2lik bir alanda üretimini sürdürmektedir. Çalışmalarımız en az lise düzeyinde eğitim seviyeleri olup, konularında uzman ve deneyimli kadrosuyla hizmet vermektedir.

Firmamızın misyonu uygun fiyatlarla gününde teslimat kaliteli ve güvenilir bir şekilde hizmet sunmaktır.

Firmamızın kalite politikası değişken müşteri ihtiyaçlarına en kısa zamanda uygun fiyatlarla cevap verecek müşteri memnuniyetini sağlamak ve sürekli olarak ürün kalitemizi arttırmaktır. Uygulanan kalite yönetim sistemine tam olarak uymak, kalite yönetim sisteminin sürekli iyileştirilmesini sağlamak en önemli politikamızdır. Firmamızın ISO9001:2000 K.Y.S. belgesi ve TS 3367EN 60439-1 standardına uygun tam kapsamlı TSE belgelerimiz mevcuttur.

FİRMAMIZIN ANA HEDEFLERİ;

Sac İşleme makineleri CNC PUNCH,larla seri hale getirilmiştir. Hem ürün kalitesi hem de müşteri ihtiyaçlarına daha kısa sürede cevap vererek müşteri memnuniyetimizi en üst düzeye çıkarmak başlıca hedefimizdir. Firmamızın şuan %-30-40 seviyelerinde gözüken özel iş siparişlerimizi daha da artırarak bu alandaki üretim alt yapımızı ve müşteri portföyümüzü zenginleştirip, ürün yelpazemizi genişletmek de hedeflerimiz arasındadır.

Son olarak şunu okuyucularımıza söylemek istiyoruz. Değişen ekonomik şartlar hızla artan sektör rekabetleri kar paylarını en alt seviyelere kadar düşmesine sebep olmuştur. Bu anlamda müşteriler bir ürün alırken ürünün kalitesini ve fiyatını çok iyi analiz etmeleri gerektiğini fiyatları aşağı çekerek kalitesinin de bu oranda düşüren firmalara çok dikkat etmelerini, müşteri ürün ve hizmet aldığı imalatçıyı yerinde ziyaret ederek firmanın ürün kalitesi ve fiyatını değerlendirmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Sizlerle hep daha iyiye ve daha kaliteli hizmet vermeyi amaç edinen firmamız siz değerli müşterilerimizin sipariş ve desteklerinizi bekleriz.

İletişim

Yetkili Şahin ŞANLITÜRK
GSM +90 535 570 84 38
Telefon +90 312 386 12 08
Faks +90 312 354 05 48
Email info@aksanpano.com.tr
Resmi Web Sitesi www.aksanpano.com.tr
Adres Ostim Keresteciler Sitesi H. Blok No:35-37 Yenimahalle Merkez
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri