Dty Yapı Çözümleri

  • Ofis ve Büro Mobilyaları
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Detayı mükemmel çözülmüş mekanlar üretir...
"Çırağı olmadığın işin ustası olamazsın" derler di büyüklerimiz, Marangoz bir ailenin fertleri olarak başladığımız 40 yıla yaklaşan bu hayat yolculuğunda talaşlar arasına bırakılmış parayı bulup "usta bunu buldum" demeden öğrenmezsiniz dürüstülüğü, yamuk çivileri düzeltmeden öğrenemezsiniz aynı noktaya vurmayı, hedefimizi bulmayı, o küçük parmaklarınıza çekici vurmadan öğrenemezsiniz hedefi bulamadığınızda acı çekeceğinizi. Belki bu hikaye çok tanıdık gelecektir bizim gibi çekirdekten yetişenlere. Ama biz bunun üzerine ilerleyen yıllarda uzmanlığı da ekledik mimarlık dalında aldığımız akademik eğitimle. Usta kolay olunmuyor, hele ki meslekte üstadımız sayılan Mimar Sinan'ın 80'li yaşların sonunda yaptığı eseri ustalık eserim diye niteleyince ustayım demekten hicap duyuyorsunuz.
İnsan bir yola baş koyunca işini de eşini de aynı yoldan seçiyor. Ailecek yürütüğümüz işimizde organizasyon yeteneğini ispatlamış büyük şirketlerin büyük projelerinde yer alarak ta büyük bir sistemi kurarken detaylara hakim olmayı sistemli olmayı da öğreniyorsunuz. Büyük ölçekli işler usta kabiliyeti ile değil ekip ve sistem farkı ile kotarılabiliyor. Uydu kentlerden, plazalara, havalimanından fabrikalara varan iş tecrübelerinizle bir sonraki projenize aynı işi yapan diğer rakiplerinize göre farklı bakmayı da öğreniyorsunuz.
İşte 40 yıllık aile birikimi 20 yıllık profesyonel geçmiş üzerine kurduğumuz, mükemmellik Detay'da gizlikdir deyip öyle afilli adlar aramadan DTY adına verdiğimiz şirketi 2006 yılında kurduk.
Detayı mükemmel kılmak adına, çözüm ortaklarımızı, kalitesi ve çözümleri ile kendini ispat etmiş firmalardan seçiyoruz.
Bugüne kadar bir çok sayılı şirkete sunduğumuz, referanslarımız arasında da gösterdiğimiz, bu hizmetlerimizi gittikçe gelişen iş dünyamızda verimliliğin bir unsuru olan iyi çözülmüş, modern ve kaliteli ofisler, iş ve yaşama alanları kurmak isteyen müşterilerimize de sunuyoruz.
İhtiyaçların tespiti ile başladığımız analizlerimizi, uygun, kaliteli malzeme seçimi ile sürdürüyor, müşterimizin kendini en iyi şekilde temsil ettiğini düşündüğü tasarımla, tecrübemizi birleştiriyoruz. En iyiyi yapma motivasyonumuzu, verimlilik ve kaliteli iş ile birleştirince müşteri memnuniyeti elde etmeniz mümkün oluyor. Bunun üzerine kattığınız kendinize has yenilikler bize büyümeyi, büyüme de kazancı, kazanç ta değeri getiriyor.
İşte bu yol haritamızla 2006'da kurduğumuz kurumsal yapımızı büyüterek bu günlere getirmeyi başardık. Çıraklık ile başladığımız bu yolda bundan sonra da uzmanı olduğumuz işlerde, kalite, verimlilik, yenilik, müşteri memnuniyeti, büyüme, kazanç ve değer oluşturma silsilesi ile götüreceğiz.
İyi tasarlanmış, mükemmel çözülmüş ve kaliteli bir şekilde inşaa edilmiş çözümler arayan müşterilerimizin daima hizmetindeyiz.

***ÜRÜNLERİMİZ***

*Modüler Bölme Duvar Sistemleri

*Asma Tavan Sistemleri

*Zemin Kaplamaları

*Dekorasyon

*Modüler Bölme Duvar Sistemleri: *TRIMLINE,
*STRAHLE,
*TRM70,
*SNAP gibi bölme sistemleri üreticisi firmaların ürün çeşitliliği ile sizin ihtiyacınızı görebilecek tüm çözümleri uygulamaktayız.

*Asma Tavan Sistemleri:
*Metal tavan,
*Taşyünü tavan,
*Modüler alçı tavan sistemleri ile tüm tavan kaplamalarını arzunuza göre şekillendiriyoruz.

*Dekorasyon: Sizin için değerli olan mekanlarınızı daha modern daha kullanışlı hale getiriyoruz. Tüm dekorasyon çözümlerinde yanınızdayız.

İletişim

Yetkili Burhan TANIŞMAN
GSM
Telefon 0212 859 03 13 -0212 859 00 62
Faks 0212 859 07 09
Email info@dty.com.tr
Resmi Web Sitesi www.dty.com.tr
Adres Türkoba Mahallesi. Eski Çatalca Yolu Cd.No:62 V1
Büyükçekmece İstanbul
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri