Atadizayn

  • Plastik Sanayi
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Kalıp sektörüne 2000'li yılların başında tasarım, eğitim ve program satışı hizmeti ile başlayan bir ekibin ,bu alanda tecrübe kazandıktan sonra 2003 yılında gelişen teknoloji, değişen Pazar şartları ve talepleri dikkate alarak faaliyetine yeni ihtisas alanları ilave etmeyi kararlaştırdı.

Sektörün önde gelen firmalarından biri olmanın sorumluluğu ile hareket eden ATA DİZAYN en son teknoloji ürünü CAD / CAM / EDM imkanları ve yüksek hassasiyetli tezgahlarla, teknolojiye ve insan kaynaklarına yatırım yaptı.

ATA DİZAYN en büyük gücünü, ekibinin genç, dinamik, teknolojiye kolay adapte olan kadrosundan almıştır.

VİZYON & MİSYON

ATA DİZAYN dürüst, işi ile ilgili her türlü eğitimi almış yüksek teknolojiyi kullanan bir kurum olmayı hedeflemiştir. Kuruluşumuzdan bu yana bu öngörülerinden taviz vermeden hareket etmektedir.
Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan uzman kadromuz, müşterilerimizin isteklerini en kısa sürede ve en uygun fiyatlarla yerine getirerek haklı ve sürekli bir güven ortamı hedeflemiştir.
ATADİZAYN Otomotiv, Beyaz Eşya, Medikal, Elektrik-Elektronik, Ambalaj, Hassas Döküm, Vakum, Metal Enjeksiyon, Şişirme kalıpları konusunda size en iyi hizmeti amaçlamıştır.
ATADİZAYN ' nın referansları bunları doğrulamaktadır.


ÇALIŞTIĞIMIZ SEKTÖRLER

* OTOMOTİV

* BEYAZ EŞYA

* MEDİKAL

* ELEKTRİK - ELEKTRONİK

* AMBALAJ

* HASSAS DÖKÜM

* VAKUM

* METAL ENJEKSİYON

* ŞİŞİRME

İletişim

Yetkili Halil ATA
GSM
Telefon 0212 549 06 02
Faks 0212 549 49 71
Email info@atadizayn.com.tr
Resmi Web Sitesi www.atadizayn.com.tr
Adres İkitelli Organize San.Bölgesi İPKAS San.Sit. 13-B Blok No:19 İkitelli
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri