Antik Boya

  • Boya Ve Ekipmanları
  • BURSA

Hakkımızda

Antik İnşaat Ltd.Şti. Nihat Türk ve H.İbrahim Vatansever ortaklıkları ile 1996 yılında kurulmuştur.Boya Ticareti ve İnşaat Müteahhitliği olarak o tarihten itibaren çalışmaya başlamış, küçük bir parakende dükkandan bugün toptan dagıtıcı bayilik konumuna ulaşmıştır.Cirosuda yıllık 200.000 den 6.000.000 TLye ulaşmıştır.

Antik İnşaat Ltd.Şti. Şubat 2010 tarihinden itibaren bugünkü adresindeki yerine taşınmış Türkiyede örnek mağaza ve şirket merkezi olabilecek bir konumda faaliyetlerine devam etmektedir.
2010 yılı itibariyle BOYABANK adı altında bir marka oluşturmuş boya ticaretine bundan böyle bu marka ile sürdürme kararı almıştır.Boyabank markası ilerde franchise verilecek konuma getirilecektir.
Antik İnşaat Ltd.Şti.İnşaat Boyalarında Alman Meffert Ag'nin ürünü Difa markası ile Mobilya Boyalarında Kayalar kimya ürünü Genç markasının Bursa bölge distrübütörlüğünü yapmaktadır.
Bursa Merkez olmak üzere Balıkesir, Eskişehir, Kütahya ili ve ilçelerinde bu markaları pazarlamaktadır. 16 personel 11 araç ile bu bölgelerde bahsi geçen markaların satışı yapılmaktadır.Şehir içi talepler ayrı sevkiyat araçları ile dagıtılmakta, şehir dışı talepler anlaşmalı ambarlarla en geç 24 saat içinde müşterilere ulaştırılmaktadır.
Şirket merkezinde inşaat boyaları için mix makina kullanılmakta ayrıca mobilya boyaları içinde Türkiyede 6 adet bulunan bilgisayarlı el değmeden renk üretem mix makina ile hizmet verilmektedir.
2010 yılında vizyonunu ve hedefini revize esen Antik İnşaat Ltd.Şti. 2011 yılı hedeflerini 10 trilyon olarak koymuş olup gerek boya pazarlamasında gerek inşaat sektöründe elindeki işleri tamamlayıp yeni yatırımlara yelken açacaktır.
Amaç pazarda başarılı hizmet vererek kaliteden ödün vermeyen sayılı, saygılı prestijli bir konumda hergün daha iyiye giden bir yapıya kavuşmak ve ülkemizin ihtiyacı olan istihdam konusunda bir nebzede olsa katkıda bulunmaktadır.


***HİZMETLERİMİZ***

- BOYA ÇEŞİTLERİ

* MARKALAR

- DÜFA

- GENÇ

- COLOR

- MAKRO

İletişim

Yetkili Nihat TÜRK
GSM
Telefon 0224 443 06 30
Faks
Email antikbursa@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.boyabank.com
Adres Beşevler Küçük Sanayi Ditesi Nilüfer caddesi No.51/1 Nilüfer
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri