Akem Kimya

  • Kimya ve Yan Sanayi
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Plaskim Kimya San. Ve Tic. Ltd. Şti. sektörde 20 yıllık bir geçmişe sahip olup kimyasal madde alanında hammadde satış ve temininde Türkiye’nin en yetkin ve güvenilir firmalarından biridir.

Plaskim Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti. ağırlıklı ;

SEKTÖREL OLARAK

Tekstil, Boya, Mürekkep, Deterjan, Kozmetik, Temizlik Ürünleri ve Katkıları, Aeresol, İlaç, Zirai İlaç, Sünger, Deri, Ayakkabı, Metal, Plastik ve Ambalaj sektörlerinde hizmet vermektedir.

ANA ÜRÜN GRUBU OLARAK

Alkoller, Aromatik ve Alifatik Solventler, Klorlu Solventler, Glikoller, Aminler, Ketonlar, Anhidritler, Metal İşlem Kimyasalları, Tekstil Yardımcı Kimyasalları, Deterjanlar ve Temizlik Kimyasalları, Özel İşlem Kimyasalları ve Diğer Spesifik Kimyasal Maddeler bulunmaktadır.


Müşterilerimize sunulan hizmet ve bu sektörde adından da sıkça söz ettirmeye başlamasından da anlaşılacağı gibi Plaskim Kimya San. Ve Tic. Ltd. Şti. hemen hemen her sektörde en ciddi ve en güvenilir firmalardan biri olmayı başarmıştır. Bu sonuç itibari ile geniş ürün yelpazesi ve geniş müşteri ağı oluşmuş ve bu da Plaskim Kimya San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak yeni iş ortaklıklarını da beraberinde getirmiştir.


Koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefleyen ürün ve hizmet kalitesi ile de sektöründe daima geniş düşünen firmamız siz değerli sanayicilerinde desteği ile daha da iyi olmak için hizmet vermeye devam edecektir.


***HİZMET VERİLEN SEKTÖRLER ***

*ORGANİK, İNORGANİK, İLAÇ VE HAMMADDE KİMYASALLARI

*GIDA ENDÜSTRİSİ

*TEKSTİL ENDÜSTRİSİ

*PLASTİK ENDÜSTRİSİ

*AMBALAJ ENDÜSTRİSİ

*BOYA ENDÜSTRİSİ

*METAL ENDÜSTRİSİ

İletişim

Yetkili Bahtiyar ERGÜL
GSM 0549 296 95 09
Telefon 0212 222 37 52
Faks 0212 222 37 52-53
Email akemkimya@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.akemkimya.net
Adres Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:13 No:2442 İSTANBUL

Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri