Öner Separator

  • Makine
  • ADANA

Hakkımızda


Öner Separator Sanayi ticaret limited şirketi,1965 yılında ADANA - CEYHAN'da kurulmuştur. Genç olmalarına rağmen müteşebbis ve sanatkar ruhlarıyla dolu fakat sermaye ve İmkanları sınırlı Öner ailesinin Sait ÖNER önderliğinde kurulan firma, küçük bir atölye olarak süt endüstrisi dünyasına katılmıştır.

Kuruluşundan itibaren faaliyetlerini, Süt endüstrisinde kullanılan separatorlar üzerinde yoğunlaştırmıştır. ilerleyen yılların vermiş olduğu tecrübe ve azim sonucu 1980 'li yıllarda, Türkiyede yabancı firmaların tekelinde bulunan, gerek üreticimizin maliyetinin yüksekliği nedeniyle alamayarak sağlıklı üretim yapamadığı süt separatorunu, avrupalı üreticilerin kalitesinde üretmek gibi iddialı ve yurt sever bir düşünce ile Türkiyede üretmeyi başarmıştır. Zamanla ülkenin büyük bir kısmında sektörün separator ihtiyacını karşılayacak hale gelmiştir. Kısa bir süre içerisinde çok sayıda işletmeye separator imal edip performans açısından beklenilenden fazlasını yakalamıştır.

Öner Separator, zengin üretim potansiyeli ve tecrubesinin yanısıra,1995 yılında oğul Recep ÖNER' in de firmaya katılmasıyla güç kazanmış ve süt endüstrisi için hızlı adımlar atılmaya başlamıştır. Kaliteli ve ucuz politikasını sürdürmeye devam eden öner Separator, günümüzde ise yatırımlarını gerek kapasitesini artırmak, gerek hedef aldığı dünya teknolojisini yakalamak için CNC makinelere yönelik yapmıştır.

Şu anda separatorlarını CNC makinelerde daha hassas ve daha kaliteli üretmeye başlamıştır. Süt endüstrisine daha da faydalı hale gelmek açısından sektör içerisinde kullanılan ısı değiştirme eşanjörlerini de üretmeye başlayan firma, bunun yanı sıra komple tesis kurma işlemlerini de başlatmıştır. Firmanın yeni hedefleri arasında; bilgisayar kontrollü yüksek kapasiteli otomatik separatorlar ve sektörün ihtiyaç duyduğu diğer makineleri de üretmek bulunuyor.


ÜRÜNLERİMİZ

* KREMA SEPERATÖRÜ (RS3C) MANUEL

* SÜT TEMİZLEME KLARİFİKATÖRÜ (RS3T) MANUEL

* KREMA SEPERATÖRÜ (SAİT350C)

* KREMA SEPERATÖRÜ (SAİT450C)

* SÜT TEMİZLEME KLARİFİKATÖRÜ (SAİT350T)

* SÜT TEMİZLEME KLARİFİKATÖRÜ (SAİT450T)


İletişim

Yetkili Ali YEŞİLLİ
GSM
Telefon 0322 611 18 84
Faks 0322 613 13 51
Email info@onerseparator.com.tr
Resmi Web Sitesi www.onerseparator.com.tr
Adres Sanayi Sitesi 3. Blok No:9-10 Ceyhan
Şehir ADANA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri