Tek-Taş Taşımacılık

  • Nakliye
  • İZMİR

Hakkımızda

Evden eve Yük taşımacılığında sektörün en büyük firmasıdır. Diğer firmalardan farklı olarak sorun tanıma ve iş takip sistemi, sorunlarda acil lojistik destek gibi ek proseslerle hizmetlerini güçlendirmiştir.

Firmamız, uzman personeli ve en uygun araç filosu ile ev eşyası, büro, mobilya, şirket, piyano, kasa ve değerli eşya nakli alanlarında hizmet vermektedir. Dilediğiniz takdirde, uzun süreli seyahatleriniz esnasında eşyalarınızı firmamıza ait depolarda en güvenli şekilde saklıyoruz.

Mutfak eşyalarınız ve diğer hassas eşyalarınız tek tek özenle ambalajlanır. Koltuk ve benzeri eşyalarınız yapılarına en uygun ambalaj malzemeleriyle hiçbir zarar görmeyecek şekilde ambalajlanır ve hassasiyetle taşınır. Halılarınız suya ve diğer dış etkenlere karşı özel olarak ambalajlanır, Diğer eşyalarınız, yine en uygun ambalaj seçenekleriyle taşımaya hazır hale getirilir.

Mobilyalarınız, uzman mobilyacılar tarafından ambalaja hazır hale getirilerek ambalajlanır. Giysileriniz için özel hazırlanmış taşıma dolapları kullanılarak ambalajlama yapılır. Elektronik Eşyalarınız taşıma esnasında oluşabilecek darbelere karşı özel ambalajlar kullanılarak ambalajlanır. Ambalajlama tamamlandıktan sonra eşyalarınız özenle nakiye aracına yerleştirilerek taşımaya hazır hale getirilir.


İletişim

Yetkili
GSM 0532 316 26 94
Telefon 0232 369 36 72
Faks 0232 369 37 55
Email
Resmi Web Sitesi www.tektasevdeneve.com
Adres 1875. sokak No: 5/1-A KARŞIYAKA
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri