Lotus Kozmetik

  • Kozmetik
  • ANKARA

Hakkımızda

Uzun yılların birikimine dayanan sektörel tecrübesini müşterilerine daha iyi yansıtabilmek amacıyla, 2002 yılının Nisan ayında kurulan LOTUS KOZMETİK; "Fark Ayrıntılarında Gizli" sloganı ile hiç bir ayrıntıyı atlamadan başarının da ayrıntılarda saklı olduğunun bilincinde, güzellik salonları ve estetik merkezlerinin vazgeçilmezleri arasında ki yerini kısa sürede almıştır.

Cilt bakımı, epilasyon, zayıflama, solaryum, spa&welness, laser sistemleri profesyonel cilt ve vücut bakım ürünleri, ağda, parafin ve el&ayak bakım ürünleri kısacası estetik merkezleri ve güzellik salonlarının ihtiyacı olan tüm cihaz, ürün, demirbaş ve sarf malzemelerinin satışını gerçekleştiren firmamız bununla yetinmeyip, müşterilerine satış sonrası hizmetin en mükkemmelini de kusursuzca vermektedir.

Müşterilerine "yerinde ve doğru hizmet" vermeyi benimseyen LOTUS KOZMETİK; geçen zaman süresince sektöründe büyüme adına büyük adımlar atmış ve cihazların ithalatlarını gerçekleştirmeye başlamıştır.

İthalatı yapılan tüm cihazlar CE standartına sahiptir, kozmetik ürünleri ise Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

Merkezi Ankara olan "LOTUS KOZMETİK" açtığı Karadeniz Bölge Müdürlüğü, İstanbul, Bursa, İzmir, Antalya ve Adana temsilcilikleri ile o bölgelerdeki müşterilerine hitap etmektedir.

İletişim

Yetkili Serdar ATASOY
GSM
Telefon +90 (312) 321 86 19/ +90 (312) 321 65 19
Faks +90 (312) 321 63 77
Email lotuskozmetik@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.lotuskozmetik.com
Adres Basın Caddesi No: 160/A Basınevleri,Keçiören
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri