Yılmaz Kent Nakliyat

  • Nakliye
  • ANKARA

Hakkımızda

ANKARA Keçiören de kurulmuş olan, yaygin filosu ve tecrübeli eleman kontenjani ile sehir içi - sehir disi, evden eve ve is yeri nakliyelerinde güvenilir hizmet verme anlayisindan ödün vermeksizin tüm yurtta, müsteri memnuniyetini göz önünde tutarak çalismaktadır.

Firmamiz müsterilerine en iyi hizmeti, depolama da, paketlemede, hizli ve güvenilir bir sekilde üslendigi görevlerini basari ile yerine getirerek, sirketimiz bu günlere gelmis ve yine ayni tempo ve dikkatle çalismalarina devam etmekte.

Firmamiz siz müsterilerimize kaliteli, hizli ve güvenilir hizmet verme anlayisi ile son model araç filosu ile 24 saat dilediginiz zaman en kisa sürede size hizmet vermekten kivanç duyacaktir

Yılmaz nakliyatta hizmette sınır yoktur. Müşterilerimizin istekleri her zaman ön plana konulmuştur.Bunun için müşteri memnuniyetine kendilerini adamışlardır.Taşımacılık büyük bir sorumluluktur. Yılmaz nakliyat bu büyük sorumluluğu en iyi şekilde icra eden bir kuruluştur.

**İŞYERİ TAŞIMA**

Sistemli çalışmak Yılmaz Nakliyat için ev ve ofis taşıması hizmetlerini verirken düzenleyici bir unsurdur; işlerin zamanında ve doğru yapılmasını sağlar.
Günümüzde ofis, teknolojik gereklilikler etrafında şekillenen, yenilikçi bir anlayış üzerine kuruludur. Gelişen teknolojiyi kullanarak hizmet kalitesini sürekli artıran şirketler, çalıştıkları firmalardan da kaliteli hizmet beklemektedir.
Ofis araç ve gereçlerini çalışanlarına yakından tanıtmayı amaçlayan evden eve ofisten ofise taşıma sistemi, ambalajlama, taşıma, monte ve demonte çalışmalarına da yenilikler getirmekte ve büyük kolaylık sağlamaktadır.
Profesyonel ofis taşıma yöntemleri ile çağdaş çalışma mekanlarınız sizi iş kaybına uğratmadan taşınır. Ofis taşıma hizmeti verdiğimiz kişi ve kuruluşların gizliliklerine ve özel bilgilerinin korunmasına özen göstermek prensibimizdir.
Müşterilerimizin ofislerinin taşınma taleplerine en kısa zamanda, en doğru şekilde cevap verme anlayışıyla çalışırız. Evden eve ofisten ofise nakliyat hizmetlerimizi, zamanında ve söz verdiğimiz koşullarda sunar; müşterilerimize saygı çerçevesinde yaklaşırız

**EV EŞYALARINIZ TAŞINIRKEN**

Evden eve eşyalarınızın çogunluğuna göre taşınabilecek büyüklükte araç, eşyalarınızın hassasiyetine göre ambalaj malzemesi, eşyalarınızın yogunluguna göre kaç elemanın geleceği, asansörlü sistemin nasıl kurulacağı, nereye kurulacağı ve eşyalarınızın sigorta değeri gibi çalışmaları tespit edici Yılmaz nakliyat tarafından planlama ve ücretsiz extpertiz yapılır.

Herhangi bir nesnenin bir yerden diğer bir yere taşınması herkes tarafından gerçekleştirilebilir. Önemli olan taşıma esnasında doğabilecek riskleri minimuma indirebilmektir. Dolayısı ile taşınacak nesnenin muhafıza edilmesi önem taşır. Bu sebep ile muhafıza edilecek nesneler profesyonel kişiler tarafından yapılmalı itina ve özverili bir şekilde mevcut görevi üstlenmektir.!


Yılmaz Nakliyat olarak ev eşyalarının hassasiyetini anlamış olup, siz değerli müşterilerimize en yüksek kalitedeki ambalaj malzemelerini ve profesyonel kadromuzla hizmet vermekteyiz.Aynen verilen sözümüzün sonuna kadar arkasındayız.!
Evinizde bulunan tüm eşyalarınız profesyonel ekiplerimiz tarafından çeşitli boy ve ebatlardaki koli ve paketleme malzemeleriyle muhafıza edilerek taşınmaya hazır hale getirilir. Tüm paketler numaralandırılarak içerisindeki eşyaların muhteviyatı belirtilir.Mevcut resimlerdeki paketleme müşterilerimize sunulmak üzere tarafımızdan tasarımlanmıştır.

**PAKETLEME**

Firmamız ambalaj ve paketleme konusunda da sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır. Avrupa standartlarında yaptığımız ambalajlama işlerinde malzeme olarak kaliteli baloncuklu naylon, streç ve kraft ambalaj kağıtları vazgeçilmez ürünlerdir. Bunların yanında kolilerimiz çift oluklu mukavva kolilerdir. Kullanılan koliler başka bir müşterimize kesinlikle kullanılmaz. Tüm elemanlarımızda galoş mevcuttur. Cam bardaklar, vitrin süsleri, mutfak eşyaları v.b. tek tek ambalaj kağıtlarına özenle sarılır ve paketlenir. Kolilerin üzerine hangi odanın ve içinde ne olduğu yazılır. Mobilyalar, koltuklar, beyaz eşyalar konusunda tecrübeli elemanlarımız tarafından ilk önce streç daha sonra üstüne baloncuklu ambalaj malzemesi ile itinayla sarılır.

İletişim

Yetkili Yılmaz KAYGISIZ
GSM
Telefon 0312 380 04 68
Faks 0312 380 04 68
Email serdarkaygsz@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.mersinmezitlinakliyat.com
Adres FATİH CD. CAMCI SK. NO:3 C KEÇİÖREN
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri