Bilge Alüminyum

  • Alüminyum ve Pvc Pen
  • İZMİR

Hakkımızda

Çağımızın metali olarak nitelendirdiğimiz Alüminyum hayatımızın her bölümünde karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde her alanda kullanılan Alüminyum bazı sektörlerin olmazsa olmazı haline gelmiştir. İnşaat, ısıtma-soğutma, reklâmcılık, uzay endüstrisi, otomotiv, kalıpçılık gibi.

Alaşımlı ve Sert Alüminyum Kalıpçılıkta, makine imalatında CNC tezgahlar da talaşlı imalat yöntemleri ile birçok sektörde kullanılmaktadır.

Alaşımlı Alüminyumun kullanıldığı yerdeki fonksiyonlarına göre alaşımının ve kondisyonunun(ısıl işlem) farklılıklar göstermesi kullanıcının seçimini yaparken dikkatli olmasını gerektirir.Sert Aluminyum çubuk ve lamalar işlenebilirliğinin yanında mekanik ve elektriksel özellikleri ile de değişik alaşımlarda karşımıza çıkar.

Alaşımlı Alüminyum levha, İzmir de 5754 , 5083 ve daha sert olması gereken yerlerde de 7075 Alaşımlı alüminyum levha olarak sanayicimizin hizmetine sunulmuştur.

Amacımız, Alaşımlı Alüminyum a ihtiyacı olan sanayicilerimize destek olmak, onlarla beraber çalışıp istenilen özellikte parça üretebilmek ve tedarik edebilmektir. Bünyemizde bulunan dökümhane ve Ekstrüzyon preslerimizle istenilen alaşımı döküp alaşımlı profil, lama ve çubuk haline getirerek sanayicimizin alaşımlı aluminyum ihtiyaçlarını karşılamak misyonumuz olmuştur.



Akrobat Merdiven Aluminyum Merdiven: Ferzine Aluminyum Merdiven İzmir fabrikamızda üretilmeye başlamıştır.

HİZMETLERİMİZ

*LEVHALAR

*PROFİLLER

İletişim

Yetkili Mehmet KATLAV
GSM
Telefon 0 232 479 89 96
Faks 0 232 479 41 74
Email bilge@bilgealuminyum.com
Resmi Web Sitesi www.bilgealuminyum.com
Adres 5.Sanayi sitesi 7419/12 sok: No:45 Pınarbaşı / Bornova
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri