Kektoz Gıda

  • Gıda
  • İZMİR

Hakkımızda

JAKİTO
KEKTOZ GIDA SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. İzmir'de kurulmuş olup JAKİTO markası ile 500 'ün üzerinde üretim izni ve ürün patentlerini elinde bulunduruyor. KEKTOZ GIDA SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. kaliteli ve sağlıklı üretimin ilke edinildiği, üretim tesislerinde JAKİTO AROMALI PUDRA ŞEKERİ, JAKİTO AROMALI PİRİNÇ UNU , JAKİTO AROMALI EV MUHALLEBİLERİNİ, JAKİTO ŞEKERLİ AROMALAR, JAKİTO AROMALI İÇECEK TOZLARI, JAKİTO HAZIR ÇORBALAR, JAKİTO BAKLİYAT VE SEBZE KARIŞIMLI BAKLİYATLAR, JAKİTO AROMALI ÖĞÜTÜLMÜŞ FRUKTOZ, JAKİTO AROMALI KURU MEYVE KOKTEYLİ, JAKİTO ŞEKER, JAKİTO TAHIL UNLARI, JAKİTO KABARTMA TOZU, JAKİTO ŞEKERLİ VANİLİN, JAKİTO BAHARATLAR, MISIR NİŞASTASI, BUĞDAY NİŞASTASI, GALETA UNU, MISIR UNU, JAKİTO KURUTULMUŞ MEYVE VE MİXLERİYLE piyasaya sunuyor ve patentli olan ürün gruplarıyla da mutfaklarınıza girmeyi hedefliyor.

"MUTFAKTAKİ BULUŞLARINIZA" hüner ve yenilikler katacak ürünler;

JAKİTO AROMALI PUDRA ŞEKERİ: Çilek Aromalı, Muz Aromalı, Kavun Aromalı, Hindistan Cevizi Aromalı, Cappuccino Aromalı, Limon Aromalı, Portakal Aromalı, Vişne Aromalı, Fındık Aromalı, Elma Aromalı, Kayısı Aromalı, Şeftali Aromalı, Karamel, Aromalı, Ananas Aromalı, Damla Sakızı Aromalı VS,
JAKİTO AROMALI PİRİNÇ UNU: Limon Aromalı, Portakal Aromalı, Hindistan Cevizi Aromalı, Vişne Aromalı, Kavun Aromalı, Muz Aromalı, Çilek Aromalı, Fındık Aromalı, Aromalı, Damla Sakızı Aromalı, Kayısı Aromalı, Şeftali Aromalı, Elma, Aromalı, Cappuccıno Aromalı, Ananas Aromalı, Karamel Aromalı VS,
JAKİTO AROMALI EV MUHALLEBİSİ: Damla Sakızı Aromalı, Çilek Aromalı, Muz Aromalı, Hindistan Cevizi Aromalı, Kavun Aromalı, Ananas Aromalı, Vişne Aromalı, Fındık Aromalı, Cappuccino Aromalı, Portakal Aromalı, Limon Aromalı, Şeftali Aromalı Kayıs Aromalı, Elma Aromalı, Karamel Aromalı VS,
Kaliteli hammaddeleri kullanarak, tüketiciye en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen KEKTOZ GIDA SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. hijyenik şartlarda ürettiği JAKİTO markalı ürünlerini zincir mağazalarda dahil olmak üzere tüketicinin kolay ulaşabileceği her noktayı saptamış ve ürünlerini tüketiciyle buluşturma olanağını sağlamıştır.

KEKTOZ GIDA SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. hayatınızı kolaylaştıracak buluşlarıyla, fikirleriyle, sizlerinde hayal gücünüzün sınırlarını zorlamanıza imkan sunuyor.

JAKİTO AROMALI PUDRA ŞEKERİ ile meyveli yoğurtlar, meyveli sütler yapabiliyor. Kek, kurabiye ve sütlü tatlılara JAKİTO AROMALI PUDRA ŞEKERİ'ni kullandığınız şeker miktarı kadar kullanarak farklılık yaratmanıza olanak sağlıyor.

Bugüne kadar sade olarak görmeye alıştığınız pirinç ununu Damla Sakızı, Şeftali, Ananas, Muz, Karamel, Elma, Kavun, Cappuccıno, Çilek, Vişne, Hindistan Cevizi, Fındık , Portakal, Kayısı, Limon gibi meyve aromalarını JAKİTO AROMALI PİRİNÇ UNU olarak beğeninize sunuyor. Pirinç ununu bebek maması ve pasta kreması olarak yapabiliyor, yarattığınız muhallebi karışımlarında da kullanabiliyorsunuz.

JAKİTO Damla Sakızı, Kavun, Acı Badem, Çilek, Limon, Vişne, Şeftali, Fındık, Karamel, Portakal, Hindistan Cevizi, Kayısı, Cappuccıno, Ananas, Elma, Muz aromalı çeşitleri ile de AROMALI MUHALLEBİ'yi alıştığımız ev muhallebisinden çıkarıp mutfaklarınızda yine farklılık yaratıyor.

ÜRÜNLERİMİZ;

*JAKİTO PUDRA ŞEKERİ

*JAKİTO PİRİNÇ UNU

*JAKİTO MUHALLEBİ

*JAKİTO PUDY SHAKE

*JAKİTO KABARTMA TOZU

*JAKİTO VANİLİN

*JAKİTO AROMALI İÇECEK TOZLARI

*JAKİTO HAZIR ÇORBALAR

*JAKİTO BAKLİYAT VE SEBZE KARIŞIMLI BAKLİYATLAR

* JAKİTO AROMALI ÖĞÜTÜLMÜŞ FRUKTOZ

* JAKİTO AROMALI KURU MEYVE KOKTEYLİ

*JAKİTO ŞEKER

*JAKİTO TAHIL UNLARI

*JAKİTO BAHARATLAR

*MISIR NİŞASTASI

*BUĞDAY NİŞASTASI

*GALETA UNU

*MISIR UNU

*KURUTULMUŞ MEYVE VE MİXLERİ



İletişim

Yetkili Haluk ÖKLEM
GSM 0555 219 10 79
Telefon 0232 449 41 11
Faks
Email info@kektoz.com.tr
Resmi Web Sitesi www.kektoz.com.tr
Adres 605 SOKAK NO:44 ÇAMDİBİ - Bornova
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri