Karamehmetler Gıda

  • Gıda
  • ANKARA

Hakkımızda

1967 Yılında kurulan Firmamız 1987 yılına kadar bakkal market grubuna toptan dağıtım yapmış ve faaliyete devam etmiştir. 1987 Yılından itibaren yaklaşık 23 yıla yakın dönemdirde CATERING, PASTACILIK ve ENDÜSTRİYEL alanında yaygın dağıtım yapmaktadır…

Gıda Toptancıları, Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Üretim Fabrikaları, Süt Fabrikaları, Resmi Kurum Yemekhanesi, Lokal, Restaurant, Cafe, Yemek Fabrikaları, pastaneler, Unlu mamül üretimi yapanlar ve otellere yaklaşık 4200 kalem ürün yelpazesiyle Distribitörlük 30’a yakın bayilik ve günlük 150 noktaya tüm İÇ ANADOLU bölgesine hizmet vermekte olup uzun yıllardır 1800 e yakın noktayla faal olarak çalışmaktadır.

Şirket kurulduğu günden bugüne kadar KALİTE, DÜRÜSTLÜK ve İYİ HİZMET anlayışından hiç ödün vermeden faaliyetine devam etmiş ve bu kararlılığınıda devam ettirmektedir. Firmamız istikrarlı yapısıyla ve iyi niyet çerçevesinde sürdürdüğü çalışmasıylada takdir toplamış olup nokta sayısınıda deneyimli ve konusunda uzman seçkin personel desteği ile hızla artırmaktadır.

Bundan sonraki süreçte de firmamız çalışmakta olduğu gerek mal aldığı gerekse mal sattığı ticari ortaklarımızla büyümeyi arzu etmekle beraber uzun yıllar birlikteliğimizin devam etmesi dileği ile.

ÜRÜNLERİMİZ;

*DR. OETKER ÜRÜNLERİ

*HEKİMOĞLU UNLARI

*AKFA GRUBU ÜRÜNLERİ

*ORKİDE GRUBU ÜRÜNLERİ

*ALPA UNLARI

*SANPA ÜRÜNLERİ

*DOĞUŞ ÇAY GRUBU ÜRÜNLERİ

* OLİN YAĞ

*BAKLİYAT GRUBU ÜRÜNLERİ

*BERBEROĞLU PEYNİR GRUBU

*AYGÜN YAĞLARI

*SİMA KONSERVE

*SALİNA TUZLARI

*ANKARA MAKARNA

*MÜPA MANTAR

*KONYA ŞEKER

*BİRKA TEMİZLİK GRUBU

*OKURLAR BAKLİYAT

*KIRYATAN ZEYTİNLERİ

*BAHARAT GRUBU







İletişim

Yetkili Resul YİĞİTLER
GSM
Telefon (312) 397 32 44 - 91 - 92
Faks (312) 397 47 27
Email info@karamehmetler.com-kgs@karamehmetler.com
Resmi Web Sitesi www.karamehmetler.com
Adres Gimat 7. Blok No: 141 Gimat / Macunköy
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri