Aktad Gıda

  • Gıda
  • MANİSA

Hakkımızda

AKTAD GIDA Olarak;
FABRİKAMIZ AKTAD; Turgutlu / Manisa'daki Turgutlu 1. Organize Sanayi Bölgesinde 3.000m2 si kapalı, 20.000m2 si açık olmak üzere toplam 23.000m2 'lik alanda faaliyet göstermektedir.

Bünyemizde çalışmakta olan 120 personel ve son teknoloji ile geliştirilmiş makine ve teçhizat birleşimiyle günlük 60 Ton ketçap - mayonez, 10 Ton yaprak sarma ve yıllık 4.000 Ton turşu üretim kapasitesine sahip olan firmamız 2007 yılında kapasitesini %20 oranında arttırmayı hedeflemektedir.

Firmamız, yalnızca en üstün kalitede hammadde kullanımına özen göstermekle birlikte Türkiye'de henüz birkaç firmanın alabildiği, Dünyanın kalite sisteminde vardığı son nokta olan TSE EN - ISO 22000:2005 GIDA GÜVENLİK SİSTEMİ ve gıda mühendislerimizin kesintisiz denetiminde sterilizasyon ve hijyen koşullarına uygun olarak üretimini gerçekleştirmektedir.

Firmamız kendi markası olan SOLEVİTA'nın yanında Dünyaca tanınmış markalar için de Private Label üretim yapmaktadır. Ürünlerimiz bölgesel bayiler ve zincir mağazalar olmak üzere yurt içinde 75 bayisiyle yurt dışında ise başta Yunanistan, Suudi Arabistan, Amerika, Almanya, Belçika, Kanada, Dubai, Fransa, Mısır ve Yeni Zelenda olmak üzere Dünyanın birçok ülkesine ihraç edilmektedir.

AKTAD ailesi olarak hedefimiz; yönetim desteği, çalışanlarımızın ortak katılımı ve çabalarıyla sürekli gelişme anlayışı içinde ürünlerimizi istenilen teslimat sürelerinde kaliteden ödün vermeden insan sağlığına uygun hijyenik koşullarda üretim yaparak pazarda saygın ve aranılan bir firma olmaktır.

--> Aktad gıda olarak çalışmaya başladığımız 2004 yılından itibaren "Doğadan sofranıza" sloganımızla ürünlerimizi dünyaca kabul edilen kalite standartlarında ISO 9001 ve ISO 22000 sertifikalarıyla sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.

ÜRÜNLERİMİZ;

*SOLEVİTA MAYONEZ

*SOLEVİTA KETÇAP

*PRATİK MAYONEZ

*PRATİK KETÇAP

-->SERVİSE HAZIR ÜRÜNLER<--

*YAPRAK SARMA

*TURŞU





İletişim

Yetkili Süleyman TURGUT
GSM
Telefon 0236 312 13 19
Faks 0236 312 13 28
Email export@aktad.com
Resmi Web Sitesi www.aktad.com
Adres Aktad Gıda Organik Ürünler San. Tic. Ltd. Şti. Turgutlu Organize San. Böl. TURGUTLU
Şehir MANİSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri