Seramik Avm

  • Banyo Tasarım ve Ekipmanları
  • İSTANBUL

Hakkımızda

.Firmamız 1978 yılında Şahinler Ticaret adı altında kaba inşaat malzemesi satış amacıyla kurulmuştur. 11 yıla yakın bir süre kaba inşaat malzemesi satarak çalışmalarına devam etmiştir. Bu süreç içerisinde aynı zaman da nakliye faaliyetleri ile de ilgilenmiştir.1989 yılında firma isminde değişikliğe gidilerek firma ismi Şahinler Yapı Malzemeleri olarak değiştirilerek sektördeki çalışmalarına bu isim ile devam etmiştir.

Firmamız hedeflerini büyüterek 1994 yılında bayilik sistemine geçmeye karar vermiştir. Çeşitli firmaların bayiliklerini alarak, toptan satışlar yaparak sektördeki faaliyetlerine devam etmiştir. Firmamız almış olduğu bayilikler ile ürün yelpazesini genişletmiş, büyüme yolunda önemli ve büyük bir adım atmıştır. Firmamız birçok önemli projelerde yer almıştır. Kazakistan Devlet Üniversitesi projesi, Kazakistan Han Çadırı Alışveriş Merkezi Projesi, Astana Şehir Stadı Projesi bunlardan birkaçına örnek olarak gösterilebilir.

İlk kurulduğu zamanlarda 50 m2'lik bir alanda hizmet veren firmamız şu anda Cennet Mahallesi üzerindeki 100m2'lik kapalı depo, Küçükçekmece güzergâhı E-5 üzeri 2 adet toplam 11,800 m2’lik açık depolarımız ile hizmet vermektedir. Firmamız sadece Türkiye sınırlarında faaliyet göstermekle sınırlı kalmamış aynı zamanda yurt dışına da açılmıştır. İsviçre’nin Zürich kentinde de bir şubemiz bulunmaktadır.

Dürüstlük ve doğruluk ilkesinden şaşmayan firmamız sektörde yaklaşık 30. yılını doldurarak müşterilerine daha iyi bir hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

HİZMETLERİMİZ;

* BANYO

* EV GEREÇLERİ

* NALBUR

* BATARYALAR

* ISITMA-SOĞUTMA

* SAĞLIK GEREÇLERİ

* MUTFAK

* YAPI KİMYASALLARI

* TESİSAT

* SERAMİK

* GRANİT

* YER DÖŞEMELERİ

* BEDENSEL ENGELLİ ÜRÜNLERİ

İletişim

Yetkili Oktay ŞAHİN
GSM
Telefon 0212 541 19 19
Faks 0212 579 37 63
Email info@seramikavm.com
Resmi Web Sitesi www.seramikavm.com
Adres Üst Hat Boyu caddesi Eski Karayolları Durağı Cem Vakfı Yanı Küçükçekmece
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri