İnka Yapı

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Bağlantı Elemanları Sektör Lideri: INKA
20 yıllık birikimi ve uluslar arası tecrübesi ile yapı bağlantı elemanları sektöründe standartları belirleyen INKA, 1986'da kuruldu. 1990'da yapı bağlantı elemanları üretimini de programına alarak gerek yurt içinde gerek yurt dışında taleplere cevap verebilmek amacıyla ürün yelpazesini geliştiren marka bugün; askı kelepçeleri, askı sistemleri, çelik dübeller, kimyasal dübeller, plastik-metal dübelleri üretmekte ve sismik koruma ve titreşim yalıtımı ürünlerinin satışını gerçekleştirmektedir.

Ayrıca, Fransız SAINT-GOBAIN firmasının PAM-GLOBAL (PONT-A-MOUSSON) marka pik döküm atık su ve sifonik sistem çatı drenaj malzemelerinin Türkiye'deki tek distribütörüdür.


Kalite Standardları
INKA, uluslar arası standartlarda kaliteye olan bağlılığını; sahip olduğu TÜV-EN ISO 9001:2000, TSEK, GOST (Rusya), SEPRO (Ukrayna) ve FM (A.B.D, süreç devam ediyor) belgeleriyle kanıtlamaktadır.
INKA'nın Üretiminin %70'i İhracat
1995'de ihracata başlayan INKA, kelepçe, dübel ve askı sistemleri ürünleri kapsamında farklı bölgelerden çeşitli ülkelere ihracat yapmaktadır. INKA bugün bağlantı elemanları ve benzer ürünlerinin %70'ini ihraç ederken, üretiminin %30'unu ise iç pazara sunmaktadır.

Yurtdışına gerçekleştirilen ihracatın %80'i Batı Avrupa'ya, %20'si de Rusya, Türk Cumhuriyetleri ve Orta Doğu ülkelerine yapılmaktadır. INKA 1995'ten beri Batı Avrupa'nın bağlantı elemanları sektöründe tanınmış lider oyuncuları için ürün geliştirme faaliyetlerini de sürdürmektedir.
INKA 2001-2007 Döneminde Yılda Ortalama %30 Büyüdü
INKA bugün yıllık 50 milyon adet kelepçe, 30 milyon adet dübel, 25 milyon adet askı elemanı üretim kapasitesine ulaşmıştır. Bu kapasite gücüyle INKA, yurtdışı pazarlardaki hakimiyetini sürdürmekte ve iç pazar potansiyeli ile sektör lideri konumunu pekiştirmektedir.

INKA, 2001-2007 yılları arasında toplam cirosunu Euro bazında 4 katına çıkararak, iç piyasada yılda ortalama %25'lik büyüme ve dış piyasada yılda ortalama %30 büyüme gerçekleştirmiştir. INKA'nın ihracat yapmayı ve geliştirmeyi hedeflediği bölgeler arasında Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türk Cumhuriyetleri başta gelmektedir.

Kuruluş tarihinden itibaren; teknoloji alt-yapı yatırımları, yüksek kalitede üretim anlayışı ve en güçlü ve kalıcı bağlantının müşterileriyle olan, dürüstlük ilkesi çerçevesinde geliştirilen ilişkiler olduğuna olan inancıyla INKA, sektöründe standartları belirleyen bir marka olarak kurumsal çizgisinde yoluna devam etmektedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon +90 212 593 9000
Faks +90 212 593 9035
Email info@inkafixing.com
Resmi Web Sitesi http://www.inkafixing.com
Adres Tuzla Mermerciler Organize Sanayi Bölgesi Gazi Bulvarı No:7 34953 Tuzla
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri