Aklider

  • Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

smi doğa ile uyum içinde Auro bilinçli yaşam demektir. sıcak ile ormanlık arazi, doğal alçı duvarlar ve ahşap, mobilya rafine ve doğal renk ve ahşap koruma için değerli esanslar ile süslenmiş nefes. Auro doğal boyalar ve kişisel bakım ürünleri güzelleştirmek ve hiçbir sentetik solvent ve kirleticiler ile oda korumak. Auro ile yaşam için onlar zengin renklerle kendilerini yaratıcı kendilerini ifade edebildikleri bir duygu. Doğal pigmentler eşsiz renk efektleri oluşturun.
Doğal renkler nazikçe tedavi alanlarda doğal nem ve hava kontrol desteği ile, ahşap için güvenlik koruması sağlamak ve rahatlamaya davet ediyor. Güneş nefes evler!

Auro Doğal Boya üreticileri

1983 yılından bu yana, Auro kimyasal bitki, doğal boya ve temizlik ürünleri üretimi yapan bir şirket var. Hisseleri ve aile sahibi veya koruma ya da sosyal amaçlar için tahsis örgütlerin eline geçti GmbH 1998 AG. Kuruluşundan kasten açıkça doğal boyalar, boyalar, yapıştırıcılar ve doğal malzemelerin emprenye konusunda uzmanlaşmış yana ekoloji ve sürdürülebilirlik kimya endüstrisinde alanında öncülerinden biridir şirket Auro var.

Auro doğal renk özelliği


şirket ile Auro renk aralığını doğasını belirlemek ve sadece aksesuar değildir. Bu gerçeği de doğal boyalar üreticinin benzersiz özelliği sağlar. Içinde kasıtlı bir petrokimya veya sentetik maddeler olmadan kurumsal bir kavramdır. Tüm doğal renkler ve şirketin ürünleri yenilenebilir ve mineral kaynakları bazında üretilmektedir. Sağlıklı bina, konut ve hayat da gelecek sorunların çözümüne katılır doğal boya üreticisi, belirleyici modelidir. 2007 yılından bu yana, en NABU korunması projelerinde satış hasılatı bazılarına.

Ne doğal boyalar yapar

Gerçek doğal renkleri öne yenilenebilir ya da mineral kaynaklar ya gelen üretim sürecinde kullanılan tüm hammadde,. ürünleri müşterileriniz için kolaylaştırır tüm malzemeyi bildirilmesi gerekir Auro, tüm doğal renkler üzerine. Eğer şirketin büyüyen başarı görebileceğiniz gibi, marka organik doğal boyalar gelince Auro-bilinen marka biri, bu üretimin içine çevresel açıdan entegre etmek mümkündür. kim Auro ürün satın edenler onlara hiçbir yapay katkı maddesi dahil olduğundan emin olabilirsiniz.

İletişim

Yetkili Cüneyt CABACI
GSM
Telefon 0216 313 70 70
Faks 0216 313 70 70
Email info@auro.com
Resmi Web Sitesi www.auro.com
Adres TAVUKÇU YOLU CAD.NO:88 PK:34775 IHLAMUR KUYU ÜMRANİYE
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri