Ankara Giyim Sanayileri Derneği

  • Tekstil ve Yan Sanayi
  • ANKARA

Hakkımızda

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği, 2000 yılı Mayıs ayında faaliyetlerine başlayan ve Ankaralı hazır giyim ve konfeksiyon sanayicilerini çatısı altında toplayan bir sivil toplum kuruluşudur.
Öncelikli amacını, ulusal ve uluslararası pazarda Ankaralı tekstil sanayicisinin tanıtımı olarak belirleyen AGSD, hedef olarak da ihracattaki payını artırmayı seçmiştir. Ankaralı sektör girişimcileri olarak yabancı müşterilere ayrıntılı bilgiler vermek, üye bilgi bankası oluşturmak, elektronik ortamda bilgi alışverişini sağlamak, ar-ge çalışmalarına hız vermek derneğimizin önemli görevleri arasındadır.

Yerel yönetimler ve diğer mesleki kuruluşlarla düzenli iletişimin sağlanmasının yanı sıra sektörümüz ve Ankara’yı ilgilendiren konularda gündem yaratmak,

Ankara piyasasının sorunlarını saptamak, bu sorunlara karşı çözümler üretmek ve devamlılığı sağlamak,

Üyelerine daha verimli iş olanakları hazırlamak ve sektörle ilgili karar alma süreçlerine katılarak sektör temsilcilerinin yetiştirilmesine zemin oluşturmak,

Siyasi irade nezdinde girişimlerde bulunarak olumlu diyalog ortamını yaratmak,

Sektörde verimliliği artırıcı çalışmalara destek vermek ve eğitim faaliyetlerini düzenlemek,

Ankaralı firmalarla ulusal ve uluslararası düzeydeki mesleki kuruluşlar arasında iletişim ağını güçlendirmek,

ve... Ankara’yı uluslararası bir tekstil ve konfeksiyon fuar merkezi haline getirmeyi de diğer amaçları arasında belirleyen AGSD, sektörün geleceği konusunda söz sahibi olmaya hazırdır.
Artık Ankaralı sektör girişimcileri de marka ve kaliteli üretim yapmayı başarmıştır.
20 yıllık ticari ilişkiler Türkiye’yi Avrupa’nın güvenilir hazır giyim ortağı konumuna getirmiştir. Şimdi de Ankara Türkiye’nin ortağı olmalıdır. Ankaralı Giyim Sanayicileri de oluşturacakları güç birliği ile bunu başaracaktır.

HİZMETLERİMİZ;

* FİRMALARA ÖZEL HİZMET VERİYORUZ.

İletişim

Yetkili Fulden GÜNEY
GSM
Telefon 0312 473 70 75
Faks 0312 473 70 77
Email info@agsd.org.tr
Resmi Web Sitesi www.agsd.org.tr
Adres Çetin Emeç Bulvarı 6.cadde 1322 sokak 79/3 K.2 Göktaşlar Binası Öveçler
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri