Eda Mühendislik Doğalgaz Isıtma Merkezi

  • Akaryakıt, Lpg Ve Doğalgaz
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1977 Yılın da Sayın Nazım ÖZDEMİR tarafından kurulan Eda Mühendlis, Döküm kazan imalat ve satışı, Isıtma ve soğutma sistemlerinin kurulması dallarında faaliyetine başlamıştır.
1986 Yılın da İGDAŞ’ın İstanbul’a doğal gaz getirme çalışmalarının başlaması ile Eda Mühendislik; İGDAS’tan da İlk yetki alan firmalar arasındadır.
1988 Yılında Nazım Bey, Doğal gazın İstanbul genelinde yayılması ile birlikte doğal gaz çalışmalarına hız vermiş bu amaçla;
16 Ocak 1990 Tarihinde Eda Tesisat, Eda Mühendislik San. ve Tic. olarak şirketleşmiştir. Çalışmalarına Bahçelievler ilçesindeki tesisat bürosu ile başlayan şirket kısa sürede ısıtma sektörü dalında yaptığı çalışmalar ve gaz açmaları ile ön plana çıkmış. Müşteri potansiyelini arttırmıştır.
1992 Yılında Merkezi Bürosunu Avcılar’a taşıyarak daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflemiş ve aynı yıl, Demir Dökümünden Avcılar Bölge Ana Bayiliğini almıştır.
Demir Döküm ile çalışmaları ve tecrübeli kadrosu ile doğal gaz sektöründe İstanbul’un önde gelen firmalarından olan şirketimiz satıştan çok taahhüt işlerine öncelik vermeyi tercih etmiştir.
Isıtma ve soğutma alanlarında İstanbul genelinde sirketimiz çalışmalarında ki başarılar ile geniş müşteri kitlesine ulaşmıştır. Avcılar ,Bakırköy, Yeşilköy, Aksaray, Topkapı, Ortaköy, Sarıyer, Kadıköy, Kartal, Üsküdara.vb. ilçelerinde çalışmalarında bir çok daire, iş yeri, merkezi sistem, alt yapı sistemleri kurmuştur. Sanayi tesisat kurulum ve projelendirme işlemlerini de başarı ile gerçekleştiren Eda Mühendislik, bu arada kazan daire sistemleri kurulumu, merkezi sistem çalışmaları, çelik konstürksiyon çalışmalarına da devam eden şirketimiz, bünyesinde çalışan yönetici kadrosu, mühendis, teknik ekibi, kalifiye ustaları ve müşterilerine verdiği değer ile kendini diğer firmalar yanında ön plana çıkarmıştır.
2002 Yılından sonra çalışmalarında genişleme politikasına giden şirketimiz müşterilerine daha iyi ve kesintisiz hizmet vermek için şubeler açmaya, alt bayilikler vermeye karar vermiş; bu amaçla Mimar Sinana ilk şubesini açmıştır.
2003 Yılında bu şubelerine Gürpınar şubesini eklemiş ve ardından da B.çekmece de iki alt bayilikler vermiştir.
2004 Yılında Demir Döküm İstanbul bölgesi bayileri içerisinde en çok iş yapan bayilerinden biri olan firmamız aynı zamanda vermiş olduğu hizmetler karşılığında bir çok müşterisini memnun etmiştir. İstanbul dışına da işler yapan firmamız doğal gazın yanında tesisat konusunda da birçok başarılı işe imza atmış; Selimpaşa, Çerkezköy, Silivri, Kumburgaz, B.Çekmece, Mimarsinan, Sinanoba, Bahçeşehir, Beylikdüzü. ve hatta Tekirdağ, Çanakkale illerinde tesisatlarıyla müşterilerine ulaşmıştır.
2005 Yılında K.Çekmece’ye bir alt bayilik ve Çatalca’ya da bir şube açarak oradaki müşterilerine de ulaşmayı hedefleyen Eda Mühendislik Çalışmalarında müşteri memnuniyetini ön planda çıkarmaktadır.
2006 Yılında Çorlu’ya şubesini açıp.Çordaş doğalgaz dağıtım şirketinden (ÇSF 89) numaralı gaz açma ve projelendirme yetkisini almiştır çorlu halkına bir çok yapmış oldugu konutlarda müşterilerine en iyi hizmetleri sunmuştur ve sunmaya devam etmektedir.
2007 Yılında Trakya bölgesi gaz dagıtım a.ş den gaz açma ve proje,yapım,onarım yetki sertifakısını alarak Tekirdağ ve tüm trakyadaki müşterilerine daha iyi ve sınırsız hizmet sunmak için faliyete başlamıştır.

Vizyonumuz:
Başarımızın en önemli sırrı müşterilerimizdir. Müşteri memnuniyeti konusuna odaklanma kararımız bizi, hizmet seviyelerini sezgisel, tutarlı ve kişiselleştirilmiş bir şekilde yeniden tanımlamakta öncü yapmıştır. Bu tutum, müşterilerimizin şirketimize duyduğu güvenin artmasını sağlamıştır. Bizi bugün olduğumuz yere getiren değerlere bağlı kalmaya, bu başarıya katkı sağlayan çalışanlarımız ve müşterilerimizle birlikte devam etmek hedefimizdir.

İletişim

Yetkili Gürkan ÖZDEMİR
GSM 0532 382 80 35
Telefon 0212 875 78 00
Faks 0212 875 73 75
Email info@edamuhendislik.net
Resmi Web Sitesi www.edamuhendislik.net
Adres Merkez Mah. Malazgirt Cad. 140. Sokak No:26 Yakuplu - B.Çekmece - İST.
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri