Hitit İnşaat

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • ANKARA

Hakkımızda

nşaat sektöründe çalışma hayatına başladığımız seksenli yıllarda ülkemiz maalesef ki yapılanmasını tamamlayamamış, özellikle alt yapı noktasında pek çok eksiklik ile savaşan, mücadele eden bir manzara sergiliyordu. Gerçekleri görmeniz için çok uzaklara gitmenize gerek yoktu. Türkiye coğrafyasının hangi kasabasından bakarsanız bakın, ulaşımdaki aksaklıklar, barajını beklerken heba olan göller göletler, dağınık ve bozuk alt yapı kendini gösteriyordu.

Fakat tüm aksaklıklara rağmen, umutla ve inançla büyüyen, büyümeye devam eden Türkiye Cumhuriyeti’nin hayalleri olan, planları olan, idealist mühendisleri de vardı. İşte Hitit İnşaat’ın temelleri böyle bir zemin üzerinde büyük idealler ve hedeflerle atıldı.

Aradan geçen 28 yıl, ülkenin bir köşesinden diğer köşesine koşarak, heyecanla projelere başlayıp mutlulukla bitirerek, yorularak, kimi zaman uykusuz günler geceler geçirerek, yaz kış, gece gündüz demeden çalışarak geçti. Bugün geriye dönüp baktığımda, Türkiye’nin dört bir yanından yükselen barajları, hidroelektrik santral tesislerini, limanları, göletleri, sulama tesislerini, karayollarını, köprüleri, alt yapı projelerini, arıtma tesislerini görüyorum. Hitit İnşaat imzasını taşıyan onlarca projeyle ülkemize hizmet edebilmiş olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum.

Bu 28 yılın her bir günü ayrı ayrı değerler kattı şirketimize… Bugün Hitit İnşaat; başarıya odaklanmış, kaliteli hizmetten başka bir alternatif düşünemeyen; çevreye ve insana saygılı, doğal kaynakları en iyi şekilde kullanan, Türk insanının yaşam kalitesini yükseltmek için çalışan; güven, estetik ve fonksiyonelliği mükemmel şekilde birleştiren, kusursuzluğu her şeyin üzerinde tutan bir yapılanma ile çalışıyor ve hizmet veriyorsa; bunda Hitit İnşaat tarihinin her geçen saniyesinin, her çalışanının, her projesinin, her anının büyük emeği vardır.

Çeyrek asırdır büyük bir sabır ve aşkla çalışıyoruz. Tamamladığımız her projede yenileniyor, çalışmak ve üretmek için daha büyük heyecan duyuyoruz. Bunun bugün olduğu gibi gelecekte de böyle olacağına eminim.

Saygılarımla,


Ahmet KÜÇÜK
Genel Müdür

İletişim

Yetkili Sinan DEMİR
GSM 0532 766 13 25
Telefon 0312 284 38 00
Faks 0312 284 38 00
Email info@hititinsaat.com.tr
Resmi Web Sitesi www.hititinsaat.com.tr
Adres Ceyhun Atuf Kansu Caddesi 1377. Sokak
Can İş Merkezi 5/4 06520 Balgat / ANKARA
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri