Kütahya Seramik

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • KÜTAHYA

Hakkımızda

1989 yılında kurulan Kütahya Seramik, adını medeniyetler köprüsü Anadolu‘nun seramik başkenti Kütahya’dan almıştır.

Anadolu topraklarının 7000 yıllık seramik kültürüne kattığı çağdaş yorum ve zengin birikimi ile seramik sektörüne önemli katkılarda bulunan Kütahya Seramik, kalite bilinci ve müşteri odaklı hizmetlerini 1996 yılında aldığı TS ISO 9001 Belgesi ile tescillemiştir.

Günümüzün en son teknolojilerinin kullanıldığı üretim tesislerinde, binlerce desen ve renk seçeneğinde, yüzlerce farklı ebatta, yer-duvar karosu, sırlı porselen karo ve cam mozaik üretimi gerçekleştirmektedir.

“Kalite, hizmet ve yenilikçilikte sektör liderliği” hedefi ile çalışmalarını sürdüren Kütahya Seramik, yıllık 19 milyon m2 üretim kapasitesi, 700 çalışanı ve Türkiye’nin dört bir tarafına yayılmış geniş bayi ağı ve dünyanın pek çok ülkesine gerçekleştirdiği ihracatı ile sektörün başrol oyuncularındandır.

Kütahya Seramik‘in yönetim ve üretim anlayışının başlıca unsurları; teknolojik gelişmeleri yakından izlemek, ekip çalışmasını etkin bir biçimde değerlendirmek, yarattığı çağdaş, özgün tasarım ve hizmetleri müşterilerine sunmaktır.

İletişim

Yetkili Eser ÇETİNTAŞ
GSM
Telefon 0274 225 12 00
Faks 0274 225 12 13
Email info@kutahyaseramik.com.tr
Resmi Web Sitesi www.kutahyaseramik.com
Adres Atatürk Bulvarı 8. Km 43001 Kütahya / Türkiye
Şehir KÜTAHYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri