Maxsil Halı Yıkama

  • Halı Kilim
  • ANTALYA

Hakkımızda

Müşteri memnuniyeti ilkesinden yola çıkarak siz değerli müşterilerimizin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda yaşaması için gerekli olan her türlü temizliği uygun ücret karşılığı üstün ekipman ve kaliteli malzeme ile yaparak, Müşterilerimizin firmamızdan memnun bir şekilde ayrılmasını sağlamak esas alınmıştır.
Halı ve kilim temizleme bir uzmanlık alanıdır. İşlem süreci halınızın elemanlarımız tarafından evinizden ya da iş yerinizden alınması ile başlar, alınan bu halılar öncelikle bir durum tespiti ve incelemeden geçirilir, bu inceleme neticesinde halının cinsi hammaddesi imalat şekli kullanılan boyaların türü akıtma yapıp yapmayacağı yıpranma derecesi ve yırtılma riski, alanında uzman personelimiz tarafından özenle tespit edilerek en uygun temizleme yöntemleri seçilir.
Bu değerlendirme sonucunda gereken işlemler, yıkama fabrikamızda deneyimli personelimiz tarafından uygulanır.gerekli işlemden geçen ve kalite kontrolü yapılan halılar ambalajlanarak siz değerli müşterilerimize sevk edilir.
Maxsil Halı Yıkama olarak misyonumuz ; müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşılayarak tam müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

Sizleri dürüst, güvenilir, tecrübeli, çalışkan kimliğinden ve güler yüzlü hizmetlerimizden yararlanmaya ve de bizi tanımaya davet ediyoruz.

HİZMETLERİMİZ;

* HALI YIKAMA

Her cins halı, kilim, halıflex, battaniye ve yorganlarınızı itina ile yıkamaktayız. Kullandığımız temizlik ürünleri bitkisel Halı Şampuanıdır çevreye zararsız toprakta çözünebilen temizlik ürünüyle birlikte halılarınıza verdiği hoş ve kalıcı kokusuyla ve profesyonel hizmet kalitemizle sizlere en iyi halı temizliğini, hijyeni sunuyoruz. Temizliğini beğenmediğiniz halılarınızı tekrar gönderebilirsiniz verdiğimiz hizmet müşteri memnuniyeti garantisini taşımaktadır. Firmamız Abone sitemi takibi ve internet üzerinden verdiğiniz sipariş kontrol sistemiyle birlikte teknolojik imkanları sonuna kadar kullanıp verdiği hizmeti en iyiye taşıma gayretindedir. Kullandığımız ekipmanlar genel standartlara uygundur. Sitemiz üzerinden halılarınızı vermek için ücretsiz servisimize sipariş alım formuyla erişim sağlayabilirsiniz.

* KOLTUK TEMİZLEME

Deri kaplama, kumaş , kadife gibi diğer bütün türlerdeki koltuk takımlarınızı koltuk temizleme makinası ile özenle temizliyoruz kuru olarak size teslim ediyoruz. Koltuk temizliği hizmetimiz için lütfen Randevu alınız. Randevularınız telefonla iletebilirsiniz.

İletişim

Yetkili Hayati AKAR
GSM 0507 250 85 05
Telefon 0242 323 63 73
Faks
Email maxsilhaliyikama@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.antalyahaliyikama.tv
Adres Güzeloluk Mah. 1830 sokak No.60
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri