Ar-Sa Otomatik Kapı Sistemler

  • Otomatik Kapı ve Kepenk Sistemleri
  • KOCAELİ

Hakkımızda

Firmamız 1994 yılından bu yana Otomatik Kapı ve Kepenk sektöründe faaliyet göstermektedir. 2000 yılından bu yana %80'ini kendi bünyesinde olmak üzere üretimlerine devam etmektedir.

Gün geçtikçe kendisini yenilemeye yönelik gereken adımları atan ve atmaya aynı hızla devam eden firmamız, her zaman DAHA YÜKSEK KALİTE ve daima MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ gütmektedir.

Üretimlerimize Gebze'deki fabrikamızda devam etmekle beraber Ankara'da yeni düzenlemekte olduğumuz üretim tesisinde de boyahane ve montaj bölümlerini faaliyete başaltmış bulunmaktayız.

Çalışmalarımızda kaliteyi ve müşterilerimiz için en uygun ürün seçimlerimizle devamlı kendimizi yenilemekteyiz. Günümüzde globalleşen dünyadaki tüm gelişmeleri yakından takip ederek hatta bizzat yerinde görerek değişik ürünlerle müşterilerimizin karşılarına çıkmak ARSA Otomatik Kapı ve Kepenk Sistemlerinin büyümesinde çok büyük rol oynamaktadır

Gerek ürün gerekse ürün öncesi pazarlama, ürün sonrası ise montaj ve servis hizmetleriyle müşterilerine herzaman bir adım daha yakın olmaya çalışmaktayız.

Firmamız Türkiye genelinde servis ve montaj ağını bayiliksistemiyle çözmektedir. Edirne'den Kars'a, Samsun'dan Antalya'ya kısacası Türkiyenin dört bir yanına hizmet götürmekte ve bu hizmetin yanında ilk günkü heyecanını da yanında taşımaktadır.

MİSYONUMUZ

Belirlediğimiz hedefler yönünde ve toplam kalite anlayışını benimseyerek, müşteri beklentilerini tümüyle tatmin edecek ürün ve hizmetler sunmak ve sektördeki örnek kuruluş kimliğimizin devamını sağlamak.

VİZYONUMUZ


Müşteri memnuniyeti şirket varlığının temeli ve amacı olarak görerek,kalite anlayışını şirketin her birim ve bireyine yerleşmesini ve her faaliyette hissedilmesini sağlamak. Ticari ilkelere ve ahlağa bağlı bir çizgide iş hayatımızı sürdürerek itibarımızı devam ettirmek. Müşterilerimizle ve tedarikçilerimizle uzun süreli ve istikrarlı ilişkiler kurmayı amaçlamak.

HİZMETLERİMİZ;

* Magaza ve Isyeri Kepenkleri

* Fabrika ve Depo Kapilari

* Garaj Kapilari

* Bahçe Kapilari

* Bariyerli Kapilar

* Fotoselli Kapılar

İletişim

Yetkili Tekin ARAS
GSM
Telefon 0262 646 45 95
Faks 0262 646 13 35
Email info@arsamuhendislik.com.tr
Resmi Web Sitesi www.arsamuhendislik.com.tr
Adres Kirazpınar Mah. 2784 Sk. No:10/11 Gebze
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri