Akcan Makina

  • Makine
  • GAZİANTEP

Hakkımızda

En iyi kaliteyi en iyi fiyata sunma eregi ile 20 yila askin süredir hizmet veren firmamizin misyonunun temel tasi tabiî ki müsteri memnuniyetidir. Müsteri memnuniyetinin sadece kaliteli makine teslimati degil özellikle kaliteli teknik destekle saglanabilecegi bilincinde olan firmamiz bu anlayisini ISO 9001:2000 kalite yönetim belgesiyle sertifikalamistir.

Akcan Platin makine sadece bir makine imalatçisi degil ayni zamanda hizmet verdigi degerli müsterilerinin çözüm ortagidir. Bu anlamda bizi tercih eden degerli müsterilerimizin 365 gün 24 saat hizmetindeyiz. Hiçbir sistemin hatasiz, problemsiz olamayacagi bir gerçektir. Burada önemli olan karsilasilan sorunun kisa sürede etkin bir sekilde çözümlenebilme yetisidir. Imal ettigi makine, çözümler ve sundugu teknik destek sektörde ölçü ve öncü olan firmamizin vizyonu paketlemede tam çözüm olmaktir. Bizi bu vizyonumuza tasiyacak degerlerimiz Akcan makinanin bu güne ulasmasinda kullandigi ögelerin aynisidir. Bu degerlerimizden en önemlisi kalitedir. Kalitemiz gelecegimizdir.

Farkli Bir Yönetim Anlayisi...

Her firmanin kendi politikalari ile belirlenen bir yönetim anlayisi vardir.

Biz hariç…1987 yilinda kurulan Firmamiz Kurulusundan bu yana esnek yönetim anlayisi ve müsteri odakli çözümleri ile sektörde yeni bir bakis açisinin öncüsü olmustur. Yönetim anlayisinin merkez noktasini olusturan “MÜSTERI MEMNUNIYETI” Akcan Platin Makinenin yatirimlarinin da ölçüsüdür. Bu gün itibariyle 2.000 msi kapali 3.000 msi açik toplam 5.000 m lik Fabrikasinda tekstil makineleri çözümleri üreten Firmamiz tekstil sektörlerindeki seçkin müsterilerine hizmet vermektedir.
Üretimini gerçeklestirdigi degisik model makineleri ve size özel çözümleri ile Akcan Platin Makine “tekstilde Çözüm Ortaginiz” olma noktasinda bir Dünya Markasidir.
Farkli yönetim anlayisini ISO 9001: 2000 kalite yönetim sertifikasi ile belgeleyen firmamiz 20 yili askin tecrübesiyle siz degerli müsterilerine hizmet etmenin benzersiz gururunu yasamaktadir.Ve asil bilançolarimizda gözükmeyen asil karimiz budur...

HİZMETLERİMİZ;

* Çileden Bobine Aktarma Makinasi & Yumusak Sarim

* Çile Yapma Makinasi

* Cagli Bobin Aktarma Makinasi

* Bobinden Bobine Aktarma Makinasi

İletişim

Yetkili Mehmet DOĞAN
GSM 0532 732 14 85
Telefon 0342 225 68 49
Faks 0342 225 32 07
Email info@akcanmakina.com
Resmi Web Sitesi www.akcanmakina.com
Adres Ünaldı Nah. Sarraf Cad. Hanifi Sok. No:1 Şahinbey
Şehir GAZİANTEP

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri