Türkiye Kalkınma Vakfı

  • Gıda
  • ANKARA

Hakkımızda

Türkiye Kalkınma Vakfı (TKV) 1969 yılında kurulmuş, kar amacı gütmeyen gönüllü bir kuruluştur.Amacı, kırsal kesimde yaşayan imkanları sınırlı binlerce dar gelirli üreticinin gelir düzeyini yükseltmek ve ülkemizin tarımsal kalkınmasına katkıda bulunmaktır.TKV Entegre Arıcılık Projesi Tesislerinin temeli bu ilke doğrultusunda 1978 yılında Ankara - Kazan'da atılarak faaliyete geçmiştir.
30 yıllık tecrübelerimizi ve faaliyetlerimizi 2002 yılından itibaren bütün malvarlığı ve iştiraki TKV'nin olan Destek Tarımsal Üretim San. ve Tic. A.Ş. Arıcılık Şubesi olarak arıcılık faaliyetlerini sürdürmektedir.
Ülkemizde arıcılık bitki ve coğrafi zenginliğimizin paralelinde hızla gelişerek ülke tarımında başlı başına bir sektör haline gelmiş ve 4,2 milyon koloni varlığı ile dünyada ikinci 75. milyon ton bal üretimi ile dünyada dördüncü duruma gelmiş bulunmaktadır.Ülkemizdeki arı varlığı ve genetik potansiyeli dünyadaki önemimizi artırmaktadır.Kurumumuz, sisteme yeni katılacak arıcılarımızla beraber sistemdeki arıcılarımız için Teknik Eğitim, Yayım, Yaygın ve araştırma çalışmaları, Kovanların modernizasyonu, Arı hastalık ve zararlarıyla mücadele, Temel Petek, Suni tohumlama ve Arı ıslahı, Ana Arı, Oğul Arı, Bal analizi, Balların pazarlanması gibi arıcılıktaki entegrasyonu yaparak arıcılığa hizmet vermektedir.
Yıllardan beri arıcılarımızla iç içe olan kuruluşumuz, arıcılarımızın üretmiş olduğu ürünlerin değerlendirilmesi için işletmemizde bulunan laboratuvarda kontrol ve analizleri yapılan ballar paketlenerek KÖYTÜRBAL olarak tüketiciye sunulmaktadır.
Böylece Arıcının ürününü değerlendirerek üreticiyi koruyoruz.
Kalite kontrolleri yapılan bu seçkin balların paketlenmesiyle tüketicinin kaliteli bal tüketmesini 30 yıllık tadın sofralarınıza gelmesini sağlıyoruz.

HİZMETLERİMİZ;

* ÇİÇEK BALI

* ÇAM BALI

* NARENCİYE BALI

İletişim

Yetkili Mehmet GÜLSOY
GSM 0533 240 55 68
Telefon 0312 814 10 29-0312 814 11 19
Faks 0312 814 15 90
Email mehmetgulsoy@tkv-dft.org----www.tkvbal.com.tr
Resmi Web Sitesi www.koyturbal.com.tr
Adres Fatih mah. Vakıf cad. No.43/B 06980 Kazan
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri