Mym Doğaltaş

  • Maden Mermer Granit
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Bizlerde MARBLETURKA ailesi olarak 1996 yılından beri Anadolu'nun bağrından alınan doğal taşları ve zengin mermer çeşitlerini, modern makinelerle yüksek kalitede üretilmiş olan ürünleri başta Balkan ülkeleri olmak üzere Dünyanın çeşitli ülkelerine ihraç etmekteyiz.
Makedonya'da bulunan HABAŞ-AKSU P.P.T.G. Ortak kuruluşumuz, Ukrayna'da bulunan DOBROBUT-SAD DOO. Distribütörlüğümüzde toptan, perakende mermer satışının yanı sıra mühendislik ve proje uygulama hizmetleri de verilmektedir.Deneyimli, konusunda uzman personeliyle MYM Doğaltaş San. Tic. Ltd. Şti. gerek yurtiçi gerekse yurtdışı faaliyetlerimizin koordinasyonunu sağlamaktadır. Ayrıca Türkiye'mizin nadide eserlerine tasarım ve uygulamalarıyla değer katmaktadır. Bize danışmadan karar vermemenizi tavsiye ederiz.Biz ekip ruhuna inanan, az kar ederek çok çalışmayı tercih eden felsefemizle haklı güveninizi boşa çıkarmamak, daima ileriyi düşünerek kaliteli üretimimiz ile verdiği sözü yerine getirmiş olmanın onurunu yaşayarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Çalışmalarımızda sizleri de aramızda görmek bizlere mutluluk verecektir. Ticareti dost edinme, birlikte hareket etme, senkronize bir olgu olarak kabul ediyoruz.

HİZMETLERİMİZ;

HER EBAT VE KALINLIKTA

* CİLALI

* CİLASIZ

* HONLU YER DÖŞEMESİ

* FAYANS KAPLAMA

* BASAMAK

* DÖNER BASAMAK

* KORKULUK

* KÜPEŞTE

* ŞÖMİNE

* FİSKİYE

* UYGULAMALI PROJE ÇALIŞMALARI VE İHRACATI.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 486 04 70-0212 485 54 05
Faks 0212 486 04 71
Email order@marbleturka.com
Resmi Web Sitesi www.mymdogaltas.com
Adres İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi B/6 No.34306 İkitelli Başakşehir
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri