Aksu Group

  • Maden Mermer Granit
  • ANKARA

Hakkımızda

1- ŞİRKET İTİBAR VE SAYGINLIĞINI KORUMAK VE YÜKSELTMEK
İştigal alanları Maden Sahalarını İletmek, Yeni maden sahaları almak ve Devretmek, Üretilen madenleri zenginleştirmek, Ticaretini yapmak, Enerji üretmek ve satmak olan Şirketimizin, bugüne kadar edinilmiş olan itibarının korunması ve yükseltilmesi için, kalite anlayışından ödün vermeden işleri zamanında, ilk defada ve doğru yapmak. Elde ettiği ürünü zenginleştirerek Ülkeye daha fazla Katma Değer sağlamak.

2- BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK GELİŞMELERİ İZLEMEK
Kalite düzeyinin yükseltilmesi ve verimliliğin artırılması için bilim ve teknolojideki gelişmeleri izlemek, çalışan personelin bu gelişmeler konusunda gereksinim duyacakları eğitim almalarını sağlamak. Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uyarak, kalite sisteminin sürekli gelişimini temin etmek.

3- TÜM ÇALIŞANLARIN KATILIMINI SAĞLAMAK
Kalite, verimlilik ve karlılığın artırılmasını sağlamak için ekip çalışmasına önem vermek. Bu yöndeki artırıcı katkıları teşvik etmek. Birlikte çalışılan alt yüklenici firmaları da denetleyerek ekip çalışmasına katılımlarını sağlamak.

4- DOĞAL ÇEVREYİ KORUMAK
İşlerin planlanması ve şantiye faaliyetleri sırasında çevreye zarar verecek etkileri en aza indirecek önlemleri almak ve etkin bir çevre bilinci yaratmak.

5- ÇALIŞANLARIN SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK
Çalışanların sağlığına ve iş güvenliğine önem vermek. Yapılan tüm işlerde ilgili bu konudaki kanun tüzük ve yönetmeliklere uygun çalışmak.

HİZMETLERİMİZ;

* MADENCİLİK

* SANAYİ

* ENERJİ

* YURT DIŞI MADENCİLİK FAALİYETLERİ

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 215 90 00
Faks 0312 212 19 99
Email aksu@aksugroup.com
Resmi Web Sitesi www.aksugroup.com
Adres Mebusevleri İller Sok. No:5 Tandoğan
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri