Polat Kömür

  • Maden Mermer Granit
  • KONYA

Hakkımızda

GEBZE TESİS
Rusya’dan KRUTRADE firmasından ithal edilen SSPK cinsi 1.kalite ithal kömürümüz bu tesisimizde eleme, paketleme işlemleri yapıldıktan sonra, POLYAK markamız ile satışı gerçekleştirilmektedir. Gebze tesisimizde başka hiçbir kömür cinsinin stoklaması ve paketlemesi yapılmamaktadır.
KONYA TESİS
İthal ve yerli kömürlerin stoklandığı, Konya ve ilçelerine, ayrıca diğer birçok illerimizin MÇK kararlarına özel, sobalık ve kaloriferlik kömürlerin eleme, paketleme işlemlerinin yapıldığı tesisimizdir. Bu tesisimizde üretilen kömürlerimiz POLAT ve DEMPO markalarımız ile satışı gerçekleştirilmektedir.
DURSUNBEY TESİS
Balıkesir İli Dursunbey İlçesinde yer altı işletmesi olarak çalıştırdığımız Maden Ocağında Linyit Kömürü üretimi yapılmaktadır. Kömürümüzün zenginleştirilmesi amacıyla 2005 yılında kurulan yıkama ünitesi ile üretilen kömürlerimizin tamamı yıkama işlemine tabi tutulmaktadır. Kalori ve kükürt değerleri uygunluğuyla 1.nci sınıf illerde, 1.nci sınıf yerli kömür olarak satışı gerçekleştirilmektedir.
DERİNCE STOK SAHASI
Derince Limanındaki sahamızda, Konya Tesisimizde üretilen Dempo markalı kaloriferlik ve Polat markalı sobalık kömürlerin üretiminde kullanılan, ithal kömürler stoklanmakta ve demir yolu ile Konya'ya nakledilmektedir

HİZMETLERİMİZ;

* KALORİFERLİK KÖMÜRLER

* SOBALIK KÖMÜRLER

İletişim

Yetkili
GSM 0532 332 67 44
Telefon 0332 350 74 45
Faks 0332 353 87 92
Email polat@polatkomur.com
Resmi Web Sitesi www.polatkomur.com
Adres Aksinne mah. Karagöz sokak No.11/A Meram
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri