Altınpınar Doğal Kaynak Suyu

  • Su Arıtma Ve Sulama Sistemleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Bizanslılar saraylarına uygun su ararken civardaki bütün sular araştırıldı. Yumuşaklığı, böbrek taşı düşürme özelliği ve birçok cilt hastalığına iyi gelmesi nedeniyle önce tedavi amaçlı, kemerlerle saraya taşıttırıldı. Sonra, suyun diğer hastalıklara da faydalı olduğu keşfedilince saray hareminin banyolarında da bu su kullanılmaya başlandı.

Altınpınar Kaynak Suyu, uzun yıllar Topkapı Sarayı’nın vazgeçilmez içme ve banyo suyu olarak kullanıldı. Ancak kemerlerin tahrip olması nedeniyle uzun bir dönem bu su kullanılamadı. 1991 yılından beri Altınpınar Kaynak Suyu olarak Sağlık Bakanlığı ruhsatı ile sınırlı sayıdaki müşterilerimize arz edilmektedir.

Altınpınar, Istranca Dağlarından çıkıp size ulaşana kadar doğallığından hiçbirşey kaybetmez. Bölgenin suyu, zeminin doğal yapısının Quartz olmasından dolayı tabii bir filtrasyondan geçerek, suyun kalitesini, yumuşaklığını, lezzetini zirveye taşır. Kaynak civarında herhangi bir yapılaşma olmayıp tamamen ormanlıktır.

Dolum tesisinde 19 lt.’ lik dönüşümlü Polikarbonat damacanalar, 5, 10 ve 19 lt.’ lik dönüşümsüz pet şişeler son sistem dolum makinalarında 80° lik ısı ve yüksek basınçlı suyla sterilize edilerek el değmeden ISO 9001:2000 ve ISO 22000 HACCP kalite standartlarıyla doldurulur.
Uluslar arası düzeyde su sektöründe yenilikçi ve güvenilir yaklaşımlarla müşterilerine, en yakın kaliteli hizmeti ve ürünleri sunmak,

Müşterilerine, ülke ekonomisine ve sektöre katma değer sağlayan referans marka olmak ve en iyi şekilde temsil etmek

Çevre ve toplum için çalışmalarımızı en etkin ve verimli şekilde sürdürmek,

Sürekli iyileştirme faaliyetlerini gerçekleştirerek hep daha iyiye doğru ilerlemek,

KALİTE POLİTİKAMIZDIR

Bu amaçla;
Faaliyette bulunduğumuz tüm alanlarda müşterilerimizin beklentilerini karşılamak, memnuniyetlerini sağlamak ve hizmet kalitesini sürekli iyileştirmek için ALTINPINAR çalışanların gelişimini ve katılımını destekleyecek, güvenli ve düzenleyici nitelikler olan ISO 9001:2000 ve ISO 22000 HACCP Kalite Yönetim Sistemi standardını temel yol gösterici olarak benimsenmiştir.

HİZMETLERİMİZ;

* 19 LT DAMACANA

* 19 LT PET

* 10 LT PET

* 5 LT PET

İletişim

Yetkili Emir DABAK
GSM
Telefon 0212 221 33 11/12
Faks 0212 221 33 30
Email info@altinpinar.com.tr
Resmi Web Sitesi www.altinpinar.com.tr
Adres Perpe iş Merkezi B blok K.6 No.646 Okmeydanı
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri