Özdemir Şirketler Grubu

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • BALIKESİR

Hakkımızda

ÖZDEMİR GRUP olarak faaliyetlerimizi inşaat ve parekende mağazacılık alanlarında sürdürmekteyiz. Kurumsal başarımızın temel öğeleri iş dallarındaki ciddiyet ,insan çevre ve kurumlara saygı, araştırma ,geliştirme, güvenilirlik, nitelikli personel ayrıca vermiş olduğumuz hizmetlerin eksiksiz ve dürüst olmasından kaynaklanmaktadır..
İnşaat ve emlak sektörünün güvenilir isimlerinden olan ÖZDEMİR İNŞAAT sektörünün en hızlı büyüyen firmaları arasında yer almaktadır.
Hayata geçirdiği tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam alanları sunmayı hedefleyen Özdemir inşaat ilgiyle takip edilen projelerinin yanı sıra , hedeflediği yeni projeler içinde çalışmalarına yılmadan devam etmektedir.
Özdemir inşaatın dünden yarına uzanan başarısı ; yenilikçi,esnek, müşterilerine ve şirketine bağlı, ekip çalışmasına odaklanmış kadroların çabalarına dayanmaktadır. Çalışanların şirketimizin bilgi ve birikimlerini kullanma konusunda istekli ve duyarlı davranmaları , fikirlerini gerçeğe dönüştürme arzuları, grubun geleceğe güvenle bakmasını sağlamaktadır. Zorlu rekabet koşulları içerisinde bizler halen, gerçek sermayenin insan kaynağı olduğuna inanırız.
Kuruluşumuzun ilk gününden bu güne kazançlarımızdan ödün verdik fakat iş ahlakımızdan ve prensiplerimizden asla ödün vermedik. Seçkin yönetim kadromuzla şirketlerimizi ve yatırımlarımızı sürekli geliştirmek, yenilemek, dinamik yapımızı maksimum kullanarak gurup şirketlerimize yenilerini eklemek hedefimizdir.

HİZMETLERİMİZ;

* Tadilat ve Dekorasyon

* Emlak Alış - Satış

* İnşaat Demiri Satışı

* Hazır Beton Satışı

* İnşaat Malzemeleri Satışı

* Harfiyat ve Nakliyat

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0266 392 11 12
Faks 0266 392 13 12
Email
Resmi Web Sitesi www.ozdemirgrupyapi.com
Adres Akçay Asfaltı 5.km Edremit
Şehir BALIKESİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri